Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #67

All you can read #67: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #67?

All you can read #67

Zes dagen | Dani Atkins
Over Gemma die op het punt staat te trouwen met de liefde van haar leven Finn, als hij niet komt opdagen. Gemma is ervan overtuigd dat Finn haar nooit zo in de steek zou laten. De politie neemt haar niet serieus als ze vertelt dat hij vermist is en dat ze over een week maar eens terug moet komen. Hoewel alles erop wijst dat hij haar toch echt heeft laten zitten en haar familie en vrienden er geen geloof in hebben, zet ze door omdat ze zeker weet dat er iets anders aan de hand is. Krijgt ze gelijk? Een aangrijpend en mooi boek!

London, with love | Sarra Manning
Over Jennifer (ook wel Jen of Jenny) en Nick uit Londen. Ze ontmoeten elkaar als tieners en worden goede vrienden. Nou ja, eigenlijk is Jennifer stiekem verliefd op Nick. In de jaren die volgen, gaan ze ieder hun eigen weg maar komen ze elkaar telkens weer tegen. En steeds is er weer die aantrekkingskracht. En irritatie en boosheid en… Relaties komen en gaan, ze worden volwassen, bouwen aan hun carriere en zelfs in New York weten ze elkaar weer tegen het lijf te lopen. Blijft het daarbij of zijn ze uiteindelijk toch voorbestemd om samen oud te worden?

Een tweede kans voor kerst | Robin Hart
Over Rosalie en Victor. Rosalie heeft haar eigen lingeriezaak en is voorzitter van de middenstandsraad in East Hazelwood. Victor is bestsellerauteur en eigenaar van Plantastic en is voorzitter van de middenstandsraad van West Hazelwood. Hoewel ze elkaar niet echt een succes vinden, moeten ze samen in korte tijd een winterdorp op poten zetten én een nep-relatie in stand houden als ze een fusie met Loxington willen voorkomen. Als de tijd verstrijkt, neemt niet alleen de kerstsfeer toe maar ook de spanningen tussen Rosalie en Victor. Met een onverwachte wending eindigt dit vermakelijke boek…

Groeipijn | Ray Klaassens
Wie kent Ray niet na het succes van Kamp van Koningsbrugge? Toen zijn boek uitkwam, kreeg ik het toegestuurd door de uitgever en ik nam het mee tijdens een tripje naar de sneeuw. In het boek Groeipijn lees je over de persoonlijke ontwikkeling die Ray heeft doorgemaakt sinds hij opgroeide in Helmond. Dat ging niet altijd even makkelijk en er is maar een antwoord als het tegenzit: niet opgeven, doorgaan! Het boek geeft je een inkijkje in de wereld van defensie, die voor velen van ons ver van ons wegstaat. Een wereld die niet alleen bijzonder is, maar ook niet voor iedereen is weggelegd. Zoveel wordt duidelijk. Boeiend leesvoer dus!

Tussen vier muren | Rian Sevenhuijsen
Over fotograaf Raaf en zangeres Lexi die samen in het appartement van gezamenlijke vriend Massimo vast komen te zitten in Rome tijdens de lockdown. Al snel blijkt er iets te knetteren tussen de twee maar allebei zijn ze vastberaden hier niet aan toe te geven. Veel te complex en zodra die lockdown voorbij is, vliegen ze allebei weer uit. Of hebben ze elkaar eigenlijk heel hard nodig? Daaraan toegeven is zo eng dat vluchten eenvoudiger lijkt. Toch?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie