Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #65 foto

All you can read #65: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #65?

All you can read #65

De kerstbachelorette | Lisanne Stam
Over de vijf vriendinnen Kiki, Fien, Kim, Samara en Brecht die afreizen naar Duitsland voor het vrijgezellenfeest van Kiki. De bestemming is de kerstmarkt in Dresden. Stuk voor stuk hebben ze hun bedenkingen bij dit tripje en al snel lopen dingen anders dan het strakke draaiboek weergeeft. De dagen in Dresden lopen uit op een opeenhoping van bijzonderheden, gekke voorvallen, emotionele uitbarstingen en heel veel plezier terwijl ze ondergedompeld zijn in een heerlijke kerstsfeer met heel veel sneeuw. De vriendinnen komen alle vijf thuis met een waardevolle beleving.

Een nieuw begin in Thorndale | Suzanne Snow
Over Annie die verhuist naar het dorpje Thorndale, waar ze tijdens haar jeugd regelmatig bij haar oma tijd doorbracht. De verhuizing moet een nieuwe start betekenen nadat Annie haar voorgenomen huwelijk vroegtijdig zag stranden.  En dan staat ze ineens oog in oog met woest aantrekkelijke Jon. Ze heeft helemaal geen zin in ‘gevoelens’ en probeert hem daarom zoveel mogelijk te ontlopen. Dit blijkt vrijwel onmogelijk in zo’n klein dorp, waardoor ze al vrij vlot moet toegeven dat haar hart het wint van haar hoofd.

De Kerstmis vriendenclub | Rebecca Freeman
Over Hannah en Finn die elkeen leerden kennen tijdens een eenzame kerst op het terrein van hun universiteit. Sindsdien hebben ze elke Kerstmis samen doorgebracht. Hannah is wees en Finn is thuis niet meer welkom sinds hij uit de kast kwam. Later sluiten ook Priya en Theo aan en worden hun kersttradities ieder jaar gekker. Tot Finn aankondigt dat hij gaat verhuizen naar Los Angeles. Hanna wil hoe dan ook nog een laatst Kerstmis samen vieren, ondanks de bezwaren van haar vriend die zich achtergesteld voelt. Alles lijkt mis te gaan, tot ieder voor zich tot inzichten komt die ze naar de volgende stap helpen.

Alles draait om kerst | Iris Visser
Over Holly die al jaren voor het tv-programma ‘Alles draait om liefde’ werkt als redactie-assistent. Als haar baas eindelijk van plan is om met pensioen te gaan, weet ze zeker dat die baan als eindredacteur voor haar is. Tot Olivier ineens tevoorschijn komt, de (heel iets aantrekkelijke) zoon van een mediamagnaat. Ze moeten samen de strijd aan voor de baan: een item maken voor de kerstuitzending. Ondertussen lijkt het woord ‘onhandig’ op het voorhoofd van Holly te staan, wat voor de nodige awkward momenten zorgt en misschien liggen haat en liefde toch wel dicht bij elkaar…

Fred & Ginger | Petra Vollinga en Jackie van Laren
Het is even wennen, een boek dat geschreven is vanuit een kat en een hond, met bijrollen voor hun baasjes. Maar al snel veroveren golden retriever Fred en main coon-poes Ginger je hart. Ze maken een flink avontuur mee samen, waarbij ze hun vrienden hard nodig hebben. Gaat het lukken om vlak voor kerst de hele roedel, inclusief de baasjes Steven en Jasmijn, onder een warm dak te krijgen? Het liefst hetzelfde dak…

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie