Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read 64 foto

All you can read #64: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #64?

All you can read #64

Geluk op Glenmore | Sarah Morgan
Het vierde en laatste deel uit de Eilanddokter-serie gaat over Jenna en Ryan. Jenna is net gescheiden van haar man die haar bedroog en kleinhield. Samen met haar puberdochter vertrekt ze naar Glenmore om daar in de dokterspraktijk aan de slag te gaan. Zodra dokter Ryan haar ophaalt van de veerboot knettert het van de aantrekkingskracht tussen de twee. Ze worstelt met het vormgeven van haar nieuwe leven, de zorgen om haar dochter en de gevoelens voor de knappe dokter…

Het verlangen van Lucy Hart | Meg Shaffer
Over Lucy, de onderwijsassistent die maar net rond kan komen, en haar liefde voor leerling en wees Christopher. Ze heeft er alles voor over om hem te kunnen adopteren. Als haar jeugdheld, schrijver Jack Masterson, haar uitnodigt op Klokeiland om mee te doen aan een wedstrijd kan dat haar wens doen uitkomen. Als ze wint… Een origineel boek dat een mix is tussen een roman en een fantasy dat doet denken aan ‘Sjakie en de Chocoladefabriek’. Oftewel, ala je eens iets anders-dan-anders wil lezen is dit een aanrader!

Bij toeval verliefd | Jill Shalvis
Over Jane en Levi die tijdens een flinke storm vast komen te zitten in een skilift. Het wordt serieus spannend en Levi raakt gewond. In plaats van afscheid te nemen, vertelt hij zijn moeder over de telefoon dat hij een nieuwe vriendin heeft. Moeders is zielsgelukkig. Uiteraard overleven Jane en Levi dit spannende avontuur. Jane stemt in met een ‘neprelatie’ om Levi te helpen met zijn bemoeizuchtige familie. Maar wat nu als nep wel heel echt begint te voelen? Jane heeft een traumatische jeugd achter de rug en kan moeilijk omgaan met gevoelens. Kan ze zich openstellen voor die leuke Levi?

De wake-up call | Beth O’Leary
Over Izzy en Lucas, collega’s in het Forest Manor Hotel, die elkaar niet kunnen uitstaan. Als het voorbestaan van het hotel in gevaar komt, zijn ze genoodzaakt nauw samen te werken. Gevonden ringen terugbrengen bij hun oorspronkelijke eigenaar lijkt een lucratieve mogelijkheid om geld te verzamelen. Maar wat ze ook doen, strijd hoort erbij. Blijft alles een strijd of kunnen ze het tij keren samen? Iets met haat en liefde liggen dicht bij elkaar…

Dubbele boeking | Fiona Gothfield
Over Samantha en Samuel die elkaar regelmatig tegenkomen in het café van Samuel, maar elkaar nog nooit gesproken hebben. Als ze allebei in de kerstperiode naar Zweden reizen voor een weekje rust en ruimte voor zichzelf, blijkt er een fout te zijn gemaakt en belanden ze in hetzelfde chalet. Allebei zijn ze helemaal niet blij. Als ze ook nog ingesneeuwd raken, komen er toch goede gesprekken op gang. Zo goed dat ze elkaar misschien zelfs leuk gaan vinden? Eenmaal terug in België zal de tijd het leren…

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie