Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #44 foto

All you can read #44: deze vijf boeken las ik

Als je bij de bibliotheek werkt, sleep je van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Zelden gaan ze ongelezen weer retour, soms blader ik ze alleen door (meestal kookboeken) maar veel vaker lees ik ze helemaal. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #44?

All you can read #44

De spion van 3B | Nana Malone

Denk ‘Mr. & Mrs. Smith’, gecombineerd met een (flink) vleugje erotiek. Lyra en Marcus zijn buren die met elkaar daten en langzaam maar zeker als een blok voor elkaar vallen. Wat ze niet van elkaar weten is dat ze beide voor een organisatie werken die hen op gevaarlijke missies stuurt. Tot ze met dezelfde taak op pad worden gestuurd en elkaar tegen het lijf lopen…

Het aanmaken van een datingprofiel kan best lastig zijn als je moet liegen in alles wat je opschrijft. Lyra kan echter moeilijk eerlijk zijn over haar carrière, en ze is vastbesloten om de man die haar hart brak te vergeten en verder te gaan met haar leven. En dus is er maar een optie: op een datingapp met een profiel vol leugens. Maar goed, haar match is geen haar beter. Lyra is geen marketingconsultant en Marcus is, ondanks zijn fascinatie voor codes, geen videogame-ontwikkelaar. Beiden zijn lid van een elitecorps van undercoveragenten en beiden volgen, zonder het van elkaar te weten, dezelfde dubbelspion. Het verlangen om elkaar de waarheid te vertellen wordt groter met iedere leugen. Want, terwijl de spanning in de zaak hoog oploopt, is dat tussen hen ook het geval… (Bron: Bol.com)

De sluipschutter van 5F | Nana Malone

Nadat Lyra Marcus (voorzichtig) heeft neergeschoten vallen ze van de ene narigheid en ontdekking in de volgende. Kunnen ze elkaar vertrouwem? Wat is waarheid en wat is een leugen? Veel tijd om dat uit te zoeken is er niet als Lyra gevaar loopt en Marcus alles uit de kast moet trekken om dit verhaal goed te laten aflopen. Wederom gelardeerd met stomende seksscenes.

Het is geen standaard-date: samen de vijand onder schot houden. Maar eigenlijk is er weinig standaard aan Lyra en Marcus. Alsof het niet al moeilijk genoeg was om hun undercoverwerk verborgen te houden voor elkaar, blijkt nu dat hun agentschappen aartsvijanden zijn. Awkward… Lyra staat niet bepaald bekend om haar doordachte beslissingen, maar zelfs voor haar is het per ongeluk neerschieten van haar vriend een nieuw dieptepunt. Marcus houdt zich op zijn beurt altijd aan zijn orders, maar kan zijn ogen (en handen) niet van Lyra afhouden. Als het gevaar van alle kanten op ze afkomt, worden ze gedwongen om samen te werken. Maar is de vijand niet al te dichtbij? (Bron: Bol.com)

Dromen jagen | Anna Thomas

Deel 3 van de Nueva Vida-serie gaat vooral over Judith en Paul. Judith moet onder ogen zien dat er iets mis is met haar gezondheid. En ze moet echt moed gaan verzamelen om eindelijk contact op te nemen met haar man Paul. Paul zinkt in Nederland steeds dieper op financieel vlak. Uiteindelijk reist hij naar Spanje en gaan ze samen uitzoeken hoe verder…

Het is drie maanden geleden dat Linda, Judith en Ellen naar Spanje vertrokken om in het dorpje Nueva Vida opnieuw te beginnen. En die drie ‘vrije’ maanden die Judith zichzelf beloofde om na te kunnen denken, zijn om. In die periode heeft ze Carlos’ moestuin weer tot leven gewekt, is ze begonnen met schilderen en heeft ze haar designerkleding verruild voor haar geliefde hippiejurken. Hoewel ze zich mentaal al veel beter voelt, gaat het lichamelijk steeds slechter met haar. Als ze na die drie maanden besluit om Paul te bellen, komt hij helaas ook met slecht nieuws… Ondertussen probeert Ellen contact te krijgen met Bart, maar telkens als ze hem belt, drukt hij haar weg. Linda heeft het druk met de verbouwing van Nueva Vida, maar merkt ook dat haar band met Luca steeds sterker wordt. Wordt ze verliefd op hem? (Bron: omslag)

De checklist | Sophia Money-Coutts

Over grappige Florence – Flo – die aan elkaar hangt van eigenaardigheden. Als haar stiefmoeder vindt dat het tijd is dat Flo een relatie krijgt, stuurt ze haar naar een coach. Flo moet een lijst maken met dingen waar haar ideale man aan moet voldoen. Al snel lijkt die man voor haar te staan. Het lijkt geweldig te zijn, maar is Rory wel zo leuk? Of is Zach leuker?

Florence is woest nadat haar stiefmoeder een afspraak voor haar heeft gemaakt bij een zogenaamde love coach. Hoe komt ze op dat belachelijke idee? Florence mag dan al een tijdje single zijn – nou ja, eigenlijk altijd al, als ze heel eerlijk is – maar ze is hartstikke gelukkig met haar baan in de boekwinkel en haar kat Marmelade. Als de coach haar opdraagt om een lijstje te maken waaraan haar perfecte man moet voldoen, neemt ze het dus niet al te serieus en schrijft op:
Houdt van katten?
Is net zo sexy als James Bond?
Heeft een aardige moeder?
Onmogelijk natuurlijk. Maar dan komt er een knappe blonde man in de winkel een boek voor zijn moeder kopen. Rory blijkt vreemd genoeg aan al haar eisen te voldoen, maar is hij ook echt de ware? (Bron: omslag)

Zin in Zillertal | Svea Ersson

Over Katja die na haar scheiding met haar zoon en dochter naar Oostenrijk vertrekt. Ze gaat er een B&B starten en tegelijkertijd kunnen de kinderen naar hartelust trainen met skiën. Haar komst blijkt helaas niet gewenst. Langzaam maar zeker worden geheimen uit het verleden blootgelegd met alle gevolgen van dien. Een boek waarmee je je direct in de bergen van het besneeuwde Zillertal waant.

De kinderen van Katja van Merwede zijn talentvolle skiërs. Om hen optimaal te laten trainen, verhuist Katja naar het Oostenrijkse Zillertal. Terwijl het leven van Myrthe en Rowan zich afspeelt op en rond de piste, probeert Katja een bestaan op te bouwen. Dan duikt er iemand op die haar dringend wil spreken. Het voert Katja terug naar de tijd toen ze zelf aan skiracen deed. Maar die periode uit haar leven wil ze het liefst vergeten… (Bron: omslag)

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

 

(Dit artikel bevat affiliate  links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie