Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Princes ambassadeur: check alle vis recepten
princes ambassadeur

Princes ambassadeur: check alle vis recepten

Eind vorig jaar werd ik benaderd of ik gedurende vier maanden Princes ambassadeur wilde zijn. Zoals je al hebt gemerkt, heb ik daar ja tegen gezegd en dat heeft de nodige vis recepten opgeleverd. Iedere maand ontving ik een inspiratie pakket met daarin uiteraard de nodige blikjes vis maar ook spulletjes die pasten bij het thema van die maand. Ik zet in dit blog alle recepten nog eens onder elkaar. Kijk je mee?

Regelmatig vis eten is onderdeel van een gezond en gevarieerd voedingspatroon. En natuurlijk is verse vis heerlijk, ik breng ook regelmatig een bezoek aan de visboer. Maar hoe handig is het om vis in huis te hebben? Heel handig vind ik! In de vriezer vind je bij mij dan ook altijd iets van kabeljauw, tonijn en/of zalm. Maar zeker ook in de voorraadkast. Om de simpele reden dat een lekkere zalmsalade of tonijnsalade in no time gemaakt is en je dus altijd bij onverwacht bezoek iets lekkers op tafel kunt zetten. Dat er nog veel meer mogelijk is met vis uit blik bewijzen de recepten die ik de afgelopen vier maanden maakte met vis uit blik. Heb jij een favoriet recept met vis uit blik?

Princes ambassadeur: alle vis recepten op een rijtje

princes ambassadeur

In november was het thema #borrelenmetprinces. En laten wij nu net graag borrelplanken op tafel zetten… Je snapt dat deze opdracht snel werkelijkheid werd en dat leverde heerlijke recepten op voor makreelsalade, tapenade en recyclede ik een recept voor tonijnsalade.

Uiteraard mochten we in december aan de slag met het thema #kerstmetprinces. Ik hield het bij een recept voor heerlijke en luchtige appel tonijn hapjes. En geloof me als ik zeg dat deze echt gewoon het hele jaar door kunnen.

Januari was de maand waarin we aan de slag mochten met het thema #princesovenschotels. Ook weer een fijn thema met het recept voor pastaschotel met tonijn, broccoli en courgette als resultaat.

Tot slot was in februari het thema #princespastagerechten en maakte ik een pittige tagliatelle arrabbiata en penne met zalm, prei en champignons

Inmiddels zijn de vier maanden als Princes ambassadeur voorbij en volgen er dus geen inspiratiepakketten en bijbehorende recepten meer. Maar zeg nooit nooit; wie weet komt er nog wel een vervolg in de toekomst. Ik heb er in ieder geval veel plezier aan beleeft en hoop dat jij blij wordt van de recepten!

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie