Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Nieuwe producten gespot #2: Tony’s, Skyr en The Curry Guy
nieuwe producten gespot #2

Nieuwe producten gespot #2: Tony’s, Skyr en The Curry Guy

Regelmatig mag ik nieuwe producten uitproberen die passen bij Pukster.nl. Vanaf nu zal ik af en toe met je delen wat ik zoal krijg toegestuurd en wat ik ervan vind. Dit keer gaat het om een nieuwe reep van Tony’s, Skyr fruit&bite en het nieuwste boek van The Curry Guy. Kijk je mee?

Paasreep van Tony Chocolonely

Kort na de Valentony’s reep kreeg ik weer zo’n fijne doosje in de brievenbus met de nieuwe Paasreep: marsepein en nootjes in een jas van heerlijke Tony’s melkchocolade. Top-reep!

Dit zegt Tony Chocolonely over de nieuwe paasreep:

Tony’s heeft naast de melk meringue citroen-paasreep ’n nieuwe, speciaal voor Pasen gemaakte paassmaak: melk amandelspijs nootjes. Enneh, Tony’s paasei-in-je-reep kun je ook weer uitbreken. De feestelijke amandelspijs en de stevige bite van de nootjes geven de Tony’s romige melkchocolade 32% een paasbeste smaakcombinatie. Eentje die niet misstaat bij ’t paasontbijt. Aan de binnenkant van de wikkel vind je nog meer blijheid voor aan ’t paasontbijt. Stroken om je eigen eierdopjes mee te maken bijvoorbeeld. Of, of.. pak ’m maar snel uit! Tony’s paasreep is vanaf 27 januari 2020 verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, cadeau- en delicatessenzaken, onze Stores en onze online chocoshop op www.tonyschocolonely.com.
Voor deze reep geldt: op = op.

En er is ook nog een winactie!
Heb jij ’n kek ei gelegd? Deel ’m voor donderdag 2 april 2020 op social media met #paaseiinjereep en win een heleboel paaschoco voor je paasontbijt. Om te verstoppen! In de broodmand, de keukenla of gewoon in je mond.

Skyr fruit&bite

Ok, deze kreeg ik niet maar heb ik zelf gekocht. Omdat het een nieuw product is dat ik je zeker aan aanbevelen, komt hij wel in dit rijtje. Ik heb de Skyr in de smaak perzik-framboos geprobeerd maar het is ook verkrijgbaar in de smaak bosfruit. Anyway, ik mikte er nog wat blauwe bessen bij en mijn ontbijt was in een handomdraai klaar. Lekker voor de afwisseling!

The Curry Guy Veggie

Kookboeken in de brievenbus vinden verveelt dus echt nooit. Zeker niet als het om een exemplaar gaat zoals The Curry Guy Veggie. Het derde kookboek van Dan Toombs en het past perfect bij The Curry Guy Easy die ik eerder al mocht reviewen. Ik schreef de review van het nieuwste boek al, je leest ‘m hier >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord