Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday Favorites #11: my asian kitchen, soxs en read

Friday Favorites #11: My Asian kitchen, Soxs en READ

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere My Asian kitchen, Soxs en READ.

Friday Favorites #11:

FF #11: My Asian Kitchen

Afgelopen week kreeg ik weer een prachtig kookboek: My Asian kitchen van Jennifer Joyce. Er staat zoveel lekkers in dat het moeilijk wordt om te kiezen wat ik als eerste ga maken.  De kip met noedels en zoete sojasaus, de kokos-vispakketjes met mangosalsa of toch de soja-citroen-togarashi kippenvleugels…

FF #11: READ

Geloof het of niet maar de bibliotheek waar ik werk heeft dus een eigen fashion label: READ. En dat is dus een heel tof merk met net zulke toffe kleding. Grote broer heeft er al het een en ander van de in kast liggen en ik kocht laatst deze sweater. Perfect voor middagjes op de bank met een boek toch?

FF #11: poster

Boven de bank hangt een plank waarop een aantal lijsten met posters en foto’s staan. Af en toe moet er weer even iets nieuws in de lijsten. Bijvoorbeeld als Intratuin weer een nieuwe poster uitgeeft. Maar ook als ik zelf een leuke tegenkom zoals deze: Tea, the finest aromatic solution to every problem the day may bring. Als echte theeleut vind ik deze te leuk natuurlijk.

FF #11: rocky rice

Als je naar de Action gaat voor een paar nieuwe handdoeken en uit je ooghoeken deze Rocky Rice met extra pure chocola spot… Dan gaan ze meer naar huis natuurlijk! Ik nam twee doosjes mee maar haal zeker nieuwe als ik weer bij Action ben. Als ze er dan nog zijn natuurlijk, want dat is altijd even afwachten bij Action.

FF #11: Soxs

Geen idee waarom ik ze nog steeds niet heb want een paar comfortabele Soxs staan dus best al lang op mijn wishlist. Heerlijke sokken voor een thuisdagje lijken het me. Binnenkort dus maar eens regelen dan ze van de wishlist gaan en in mijn sokkenla belanden.

FF #11: bokshandschoenen

Toen ik zo’n twee jaar geleden begon met kickboksen kocht ik direct eigen handschoenen. Geloof me, dat wil jij ook als je begint met kickboksen want leen handschoenen: hell no! Je neus wil dit niet zeg maar. Maar goed, hoe weet je dan wat lekker zit? Gelukkig koos ik prima handschoenen, maar wil ik nu toch wel graag andere en dan van leer. Deze bijvoorbeeld.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord