Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Netflix tip: Bloodline

Netflix tip: Bloodline

Netflix en ik kunnen het goed vinden met elkaar. Niet elke dag, sterker nog soms niet eens elke week maar dat maakt niet uit. Netflix is er gewoon altijd en overal. Mijn favoriete Netflix-momenten combineren vaak met een dekentje, de bank en thee. Soms wissel ik de bank om voor mijn (mega comfortabele) bed. Wat ik dan kijk? Bloodline bijvoorbeeld!

Collega Heleen tipte mij deze serie en al halverwege de eerste aflevering was ik gebiologeerd. Ho eens, hoe zit dit en waar gaat dit verhaal naartoe? Dat idee. Kortom, ik zit helemaal in Bloodline op het moment. Zeker nadat buurman Rick ook nog eens bevestigde dat het een van zijn favoriete series is. En vlak ook de prachtige omgeving waarin de serie is opgenomen niet. Gelukkig zijn er drie seizoenen te vinden op Netflix en ben ik nu een paar leveringen onderweg in seizoen 2 dus voorlopig kan ik nog even vooruit.

Waar gaat Bloodline over?

De serie draait om de familie Rayburn, die in de Florida Keys bekend staat als een respectabele familie. Vader Robert runt samen met zijn echtgenote Sally een succesvol hotel. Samen hebben ze vier, eigenlijk vijf, kinderen. John is sheriff, Kevin heeft een eigen zaak in de jachthaven en Meg is advocaat, verantwoordelijk voor de juridische zaken van het familiebedrijf. Tijdens een een familiereünie, duikt ook Danny op. De oudste zoon van Robert en Sally en het zwarte schaap van de familie. Zijn vader Robert is hem dan ook liever kwijt dan rijk, maar Danny is dit keer vastbesloten om in de Florida Keys te blijven. Zijn aanwezigheid zorgt er echter voor dat alle duistere geheimen van de familieleden komen bovendrijven. Als in een sneeuwbaleffect volgen de verontrustende gebeurtenissen elkaar in rap tempo op en vooral John doet zijn best om te redden wat er te redden valt. Geloof me, je wil perse verder kijken om achter het hele verhaal te komen.

Nog nooit Bloodline gekeken? Check de trailer!

Ik kijk ondertussen nog even verder maar heb jij je al eens aan een aflevering van Bloodline gewaagd?

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie