Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Geen baktalent? Check de kersttaarten van gefeliciTAART
kersttaarten van gefelicitaart

Geen baktalent? Check de kersttaarten van gefeliciTAART

Christmas is coming! En ik heb al de nodige bakplannen voor de komende feestdagen. Een kerstbrood, kerstkoekjes en een kersttaart of -cake staan op het lijstje. Dat ik van bakken houd, wil niet zeggen dat iedereen daar blij van wordt natuurlijk. Geen paniek, er is een prima oplossing om toch kersttaarten op tafel te kunnen zetten! Lees je mee? 

Je kunt natuurlijk vragen of je moeder je helpt, of die bakgrage buurvrouw. Maar ook die zijn waarschijnlijk druk rond de kerst en hebben zelf ook baksels op de planning. En toch wil je graag iets lekkers, speciaals en kersterigs op tafel zetten bij de koffie/thee of als nagerecht. Al eens bij gefeliciTAART gekeken?

Bij gefeliciTAART.nl kan je voor elk viermoment een lekkere traktatie bestellen! Een succeswens, bedankje, geboorte, felicitatie of relatiegeschenk, met de taarten van gefelicTAART maak je elk feestje compleet! Bestel vanaf je werkplek of vanuit je luie stoel eenvoudig de lekkerste taarten en laat ze eenvoudig bij iedereen in Nederland bezorgen. (Bron: gefeliciTAART)

Kersttaarten van gefeliciTAART

Ik nam een kijkje op de website en geloof me, dit is dé oplossing als je zelf geen tijd, zin of baktalent hebt! Ik besloot een lijstje te maken met mijn zes favorieten. Kersttaarten die ik bij tijdgebrek ook rustig zelf zou bestellen.

1. Deze kersttaart is toch te leuk? Een taart in de vorm van de buik van de kerstman! Onder dat leuke rode ‘jasje’ zit een luchtige bosvruchten bavarois. En luchtig klinkt best fijn toch, tijdens die dagen waarin eten toch vaak een hoofdrol speelt…

2. Som is een taart net even teveel van het goede. Maar een petit fours gaat er altijd wel in toch? Bij de koffie/thee of leuk als onderdeel van een grand dessert! Ze zijn gemaakt van een luchtige cake en hebben een vulling van fris fruit en een romige creme.

3. Dit is een echte eye catcher: een kerstboom van red velvet cake, bedolven onder de poedersuiker. Als je deze op tafel zet als dessert, scoor je zeker punten.

4. Deze kersttaart vind ik persoonlijk op-en-top Kerstmis en dan op de klassieke manier: rood, wit en groen. Onder het marsepein vind je cake, slagroom en een frisse fruitvulling. Een echte allemansvriend!

5. Red velvet cupcakes zijn sowieso een goed idee, maar deze mini kerstversie helemaal! Leuk voor de allerkleinsten ook of als traktatie op school als een van de kids jarig is in deze periode.

6. Ok, dit is geen kersttaart maar tijdens oud & nieuw wil je toch iets leuks (en lekkers) op tafel zetten? Je kunt er zelfs nog een eigen foto en/of tekst op laten zetten. Happy new year!

En, heb ik je uit de (bak)brand geholpen? Ga jij zo’n lekkere taart bestellen? Dan heb ik iets leuks voor je! Als je kortingscode taart15lekker gebruikt, kun je tot 1 maart bestellen met 15% korting. 

 

(Dit artikel betreft een samenwerking)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord