Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

hrbs verse kruiden

HRBS: verse kruiden aan huis bezorgd

Verse kruiden zijn heerlijk om mee te koken. Maar je kent het vast wel; je koopt verse kruidenplantjes en zet ze vol goede moed in een pot in de keuken. De eerste paar dagen zijn standaard een succes, maar dan… dan loopt het vaker wel dan niet uit op een fiasco. Je ooit zo fris en knalgroen ogende kruiden verpieteren en wat je ook doet, er is geen redden aan. Mehhh! 

Maar er is een alternatief! Ik kwam Hrbs. tegen en besloot een trial box te bestellen. De postbode bezorgde vervolgens een doos met daarin een tray vol verse tijm, oregano en instructies. Stap 1, de doos openen, was snel gedaan natuurlijk. Stap 2 houdt in dat je de kruidenplantjes een beetje water geeft. Stap 3 is het oogsten van de kruiden wanneer je ze nodig hebt gevolgd door stap 4: ervan genieten. Stap 5 is het moment dat de gebruikte tray na vier weken weer wordt opgehaald om af te ronden met stap 6 waar je Hrbs. laat weten wat je ervan vindt. Easy does it!

“Speciaal voor de trial hebben we een mix-tray met tijm en oregano voor je samengesteld! Deze kruiden passen bij het winterse seizoen en geven een warme diepe aardse toon aan je gerechten, cocktails en zelfs tijm in je thee!”

Verse kruiden: de combinaties

Je kunt een keuze maken uit drie verschillende combinaties:

1. Special’Tea’: selectie van Hrbs perfect voor in de thee
2. Spice up your Dish: selectie van Hrbs perfect als toevoeging aan de maaltijd
3. Seasonal Party Mix: iedere 3 maanden worden Hrbs geslecteerd die passen bij het seizoen

De Hrbs worden gecombineerd met hardware oplossingen (meubels waarin de trays perfect passen) en afhankelijk van het type hardware dat geselecteerd is krijg je twee of vier trays binnen de gekozen Hrbs combinatie. Vervolgens bepaal hoe vaak en op welke dag je de trays op jouw locatie wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit een keer per maand tot een keer per week.

Binnen drie weken ontvang je de eerste levering. Dit heeft te maken met de productie van het meubilair en de Hrbs trays. Je eerste levering bestaat uit het meubilair inclusief de trays. Bij de volgende levering ontvang je de trays in de speciale Hrbs-box! Deze doos zorgt ervoor dat de Hrbs in de best mogelijke kwaliteit aankomen. Alles op? Leeg de gebruikte Hrbs trays in de biologische afvalbak en stapel ze op. Elke maand zorgt Hrbs ervoor dat de trays worden opgehaald.

Ik moet zeggen dat de hoeveelheid wel serieus is. Dit is dus vooral interessant voor je als je vaak en graag kookt met kruiden en zeker als je professioneel kookt. Je kunt het zelf ervaren door je eigen trial te bestellen >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord