Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Heel Holland bakt voor jou foto

Heel Holland bakt voor jou

Zit jij ook altijd ruim op tijd klaar voor een nieuwe aflevering van Heel Holland bakt? En wie is dan je favoriete jurylid? Hoe dan ook: goed nieuws! Je kunt zelf aan de slag met de recepten uit de serie in het nieuwe boek Heel Holland bakt voor jou. Ik mocht het boek reviewen (jeej!), lees je mee? 

Heel Holland Bakt voor jou is het nieuwste seizoensboek voor jou: de enige, echte met recepten uit de tent en meer. 

Dit kun je verwachten van Heel Holland bakt voor jou

Heel Holland bakt voor jou omslagHet boek telt 160 pagina’s, gevuld met het ene lekkere bakrecept na het andere en heel veel foto’s; van de recepten, van de kandidaten en van de jury. Om je te helpen bij het kiezen van recepten, vind je bij ieder recept een hint als best makkelijk, goed te doen en wow! wel moeilijk. Na een inhoudsopgave en een voorwoord, volgen de hoofdstukken Koekjes & klein lekkers, Taarten – fruitig en choco, Gebakjes voor tussendoor, Hartig & heerlijk en Technische opdrachten van Robèrt. Achterin het boek vind je nog een handig register.

“Tijdens de wedstrijd hebben we zoveel een van elkaar geleerd, ik weet nu al dat ik een hoop nieuwe smaken en technieken ga toevoegen aan mijn recepten.” – Enzo Pérès-Labourdette

Bloopers!

Mijn favorieten

Zoals gebruikelijk maakte ik ook tijdens het doorbladeren van Heel Holland bakt voor jou weer een shortlist met de lekkerste recepten. Dit is mijn top 10:

1. crumble gemberkoek
2. chocolade verwencake
3. fruitige taart-in-een-pan
4. upside down bananencake
5. pompoen monkeybread
6. bietenbrood met feta
7. roze koeken
8. gedecoreerde focaccia
9. chocolade biscuitjes
10. pineapple upside down cake

Uiteraard ben ik nu heel nieuwsgierig of je dit nieuwe boek aan je collectie gaat toevoegen. Laat je het weten? Mocht je nog meer kook- en bakboeken-inspiratie kunnen gebruiken,  kijk dan vooral even bij de andere reviews >>

 

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie