Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Harry Potter 20 jaar

Harry Potter 20 jaar: ben jij fan?

Harry Potter 20 jaar; toen ik dat hoorde viel ik toch echt even stil. Twin-tig jaar mensen! Zo lang geleden lijkt het toch echt niet? Time flies dus echt wel harder dan je denkt. Behalve dat het een mooie gelegenheid is om de boeken weer eens te lezen en een film marathon te houden, gebeurt er natuurlijk meer leuks rondom de verjaardag van Harry Potter. 

Harry James Potter (Goderics Eind, 31 juli 1980) is de hoofdpersoon uit de zevendelige gelijknamige boekenserie van Joanne Rowling. Bijnamen van Harry zijn “de Uitverkorene” en “De Jongen Die Bleef Leven”. (Bron: Wikipedia)

Harry Potter 20 jaar: hoe zat het ook alweer

1. Het begon allemaal met het eerste boek Harry Potter en de steen der wijzen in 1998.
2. Daarna volgde in 1999 Harry Potter en de geheime kamer.
3. Nummer drie kreeg in 2000 de titel Harry Potter en de gevangene van Azkaban.
4. In 2000 verscheen ook boek vier, Harry Potter en de vuurbeker.
5. Harry Potter en de orde van de fenix volgde in 2003.
6. Twee jaar later konden we Harry Potter en de halfbloed prins lezen.
7. En tot slot verscheen het laatste boek, Harry Potter en de relieken van de dood, in 2007.

Harry Potter event bij de nieuwe bibliotheek in Almere

Reserveer zaterdag 29 december vast in je agenda want dan is de nieuwe bibliotheek in Almere the place to be. De bibliotheek staat die dag volledig in het teken van Harry Potter. Hoe ik dat weet? Omdat ik er werk en me, niet geheel toevallig, bezighoudt met de social media. Wat je kunt verwachten? Te veel om op te noemen maar je kunt in ieder geval je lol op met onder andere een bezemsteelrodeo (serieus). Houd vooral de Facebook-pagina in de gaten voorlopig, want daar wordt alles langzaam maar zeker bekend gemaakt. Zie ik je daar de 29e? Gezellig!

Harry Potter 20 jaar bij Bol.com

Voor zover je het nog niet wist; je kunt bij Bol.com terecht voor meer dan 2.500 Harry Potter artikelen. Er is een speciale Harry Potter shop met boeken, games, films, speelgoed, schoolartikelen, woonartikelen en merchandise. Perfecte shop voor de komende feestdagen zeg ik! De cadeautjes van een echte Harry Potter fan zijn snel gefixt voor pakjesavond of onder de kerstboom.

Harry Potter shop

Ik ga maar weer eens het allereerste boek lezen. Dat vind ik stiekem toch altijd nog het leukste boek. Welk Harry Potter boek is jouw favoriet? En kom je ook naar de nieuwe bibliotheek in Almere op 29 december om te vieren dat Harry Potter 20 jaar bestaat? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord