Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

FF #21: B&B, limonadetap, diffuser

Friday Favorites #21: dōTerra, Rituals, een B&B…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere dōTerra, Rituals en een B&B…

FF #21 iPad mini, rituals, doTerra, diffuser, B&B

FF #21: diffuser

Deze diffuser in de vorm van een kaars staat inmiddels een tijdje hier op de kast. Als hij niet aan staat valt hij  nauwelijks op tussen de andere accessoires. En als hij wel aanstaat verspreidt hij heel subtiel het aroma van de olie die ik erin gedruppeld heb. Aanrader!

FF #21: dōTerra Air

In die diffuser gaan sinds kort standaard enkele druppels dōTerra Air. Het schijnt een positief effect te hebben op de luchtwegen, en dat is heel welkom, maar het ruikt ook gewoon lekker. Doet een beetje aan de sauna denken. Ok… hier thuis ook aan de fysio omdat hij na de behandeling standaard eindigt met het aanbrengen van Deep blue, ook van dōTerra.

FF #21: nieuwe Rituals

Een nieuwe limited edition van Rituals betekent dat ik die hoe dan ook moet proberen. En deze nieuwe met de naam ‘The Ritual of Chadō’ is een succes. Super lekker is de douchegel. Zo lekker dat ik een voorraadje ga inslaan voordat het weer uit de collectie verdwijnt.

FF #21: iPad mini

Ik kreeg voor mijn verjaardag een Kobo Aura One ereader. Helemaal blij totdat het ding met geen mogelijkheid wilde contacten met welke laptop of computer dan ook. Na een tijdje advies inwinnen en talloze pogingen (en ergernis) verder is hij retour gegaan. Daarvoor in de plaats kwam deze iPad mini. Super fijn om boeken op te lezen én je kunt er natuurlijk veel meer mee dan met een ereader wat ook handig is. Zeker op vakantie.

FF #21: B&B

Vorige week waren de man en ik er met z’n tweeën even op uit. En als we dat doen, doen we dat graag goed. Dus sliepen we twee nachten in een Bed & Breakfast met privé sauna, jacuzzi en zwembad. Hoewel het weer niet echt meewerkte hebben we genoten van de relaxstand. Deze B&B in Eibergen is helemaal top als het lekker zomers weer is en je je helemaal het vakantiegevoel even hebt. Kortom: aanrader!

FF #21: limonade tap

Vorig jaar twijfelde ik er al over; wel of niet een limonade tap kopen… Dit jaar wil ik er toch eentje kopen. En dan volstoppen met water (in plaats van limonade), munt en fruit een heel veel ijsblokjes. Perfect voor warme zomerdagen. Want als de vorige zomer op herhaling gaat is dat geen overbodige luxe: vocht aanvullen en koelen!

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie