Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Spring is here: tijd voor nieuwe sneakers foto

Spring is here: tijd voor nieuwe dames sneakers!

Hallo voorjaar! De tijd voor nieuwe sneakers als je het mij vraagt. Omdat je nooit genoeg schoenen kunt hebben en datzelfde geldt voor sneakers. Ik snuffelde daarom op mijn gemak rond bij Winkelstraat.nl en maakte een top 6 van leuke dames sneakers. Kijk je mee? 

Hoewel ik voorheen, vooral naar mijn werk, graag enkellaarsjes met hakken droeg, is dat sinds ik mijn enkel drie jaar geleden brak tegenwoordig anders. Ik kan simpelweg niet altijd een hoge hak hebben. Dan begint de enkel te protesteren. Alternatief? Sneakers! Ik heb dan ook verschillende merken, soorten en kleuren in de kast. Voor kantoor vaak wat meer basic in kleur en uitvoering, voor het sporten mag het van mij best een lekker kleurtje hebben en in de vrije tijd kan het allebei.

Sping is here: zes keer nieuwe dames sneakers

Nieuwe sneakers Winkelplein

Lekker retro én de sneaker van dit moment: ‘basketbalschoenen’ van Nike
Ik had dus letterlijk dit soort Nike sneakers in de tijd dat ik basketbalde. In wit met rood en blauw. Hoewel ik best wel keuzestress had en ook neigde naar Jordan’s, vind ik dit kleurtje top.

Omdat je niet zonder witte sneakers kunt: Balenciaga triple S sneaker
Als je het echt niet meer weer als je voor je schoenenkast staat, zijn witte sneakers altijd de oplossing eigenlijk. Matchen vrijwel met iedere outfit.

Keep it simple: Alexander McQueen Larry Black
Wat voor witte sneakers geldt, geldt ook voor een simpele zwarte sneaker: kan niet ontbreken in je schoenencollectie. Omdat hij eenvoudig is (maar wel heel tof), kan hij zakelijk ook heel goed. Houd ik van.

Lentekleuren: Nike Airforce 1 Shadow Pastel
Zeg je lente, dan zeg je zachte pasteltinten. Deze uitvoering van de (populaire) Airforce 1 schreeuwt dan ook bijna voorjaar, of niet?

Om vrolijk van te worden: sneakers van Michael Kors
Als je opstaat met een ‘mehhhh’ gevoel dan helpen deze sneakers volgens mij prima om dat gevoel weg te nemen. Als je naar je voeten kijkt, krijg je instant een glimlach op je gezicht.

Een vleugje goud: hoge sneakers van Michael Kors
Terwijl ik door de collectie van Michael Kors scrollde, viel mijn oog ook nog op deze sneakers met verhoogde hak. Best fijn als je niet zo groot bent (zoals ik) en je geen zin hebt in hakken. Vleugje goud kan ook best, maakt het wat chiquer.

Draag jij graag sneakers? En zeg eens eerlijk, hoeveel paar heb je in je schoenenkast? Laat het weten in een reactie. Vind ik leuk!

 

(Dit artikel betreft een samenwerking.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie