Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #68 foto

All you can read #68: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #68?

All you can read #68

Tussen angst en verlangen | Rian Sevenhuijsen
Over Tess die met dochtertje Puck boven haar eigen boekwinkeltje woont. Ze hebben het gezellig met Ben. Als de vader van Puck, die al sinds voor de geboorte uit beeld is, wil dat ze naar Italië te komen voor de bruiloft van zijn zus, zodat de hele familie kennis kan maken met zijn dochter. Tess weet niet hoe ze dit nieuws aan Ben moet vertellen, dus wacht ze tot het laatste moment. Dat valt niet goed bij Ben dus hij vertrekt. Hij krijgt al snel spijt en vertrekt hals over kop naar Italië om Tess op te zoeken. Is hij op tijd om Tess te behoeden van een rigoreuze beslissing? En zijn ze allebei dapper genoeg om open kaart te spelen?

En de minnaar is | Jill Mansell
Over Lottie, gelukkig gescheiden van Mario, die met een nieuwe baas te maken krijgt: knappe Tyler. Hoewel alles erop wijst dat ze een setje gaan worden, denken de kinderen van Lottie daar heel anders over. Ze haten Tyler. In de dagelijkse hectiek van het leven als alleenstaand moeder en de zorgen om en voor haar ‘oude’ baas die niet lang meer te leven heeft, is vrolijke en charmante Seb uiteindelijk een verademing. De kinderen lopen ook met hem weg. Maar is hij wel wat hij lijkt te zijn? Ook als het erop aan komt?

Iets nieuws onder de zon | Marieke Douwes
Over Daphne die na het overlijden van haar vader vastzit. Haar moeder kan het niet langer aanzien en besluit en lot een handje te helpen. Daphne zegt haar baan bij het makelaarskantoor op en vertrekt naar Westzand, een dorpje aan de kust, om daar een paar maanden Rina te helpen in haar winkel. Als daar de woest aantrekkelijke Fernando over de drempel stapt, met zijn schattige zoontje, weet Daphne niet waar ze het zoeken moet. Al snel hebben de inwoners van het dorp Daphne in hun midden opgenomen en ontdekt ze dat ze de winkel (en Fernando) meer dan leuk vindt. Vertrekt ze na een mooie zomer weer naar de Veluwe of blijft ze in Westzand?

Als water en vuur | Marieke Douwes
In deel twee van deze serie gaat het over Maggie en Renze die zes jaar eerder haar hart brak. Nu staat hij weer voor haar neus en hoe. Hij is terug in Westzand en is van plan te blijven. Of Maggie nu wil of niet, de aantrekkingskracht is er nog steeds. Als hij en zijn hond dan ook nog eens een uitkomst blijven te zijn als ze last heeft van een opdringerige baas… Misschien is het tijd om onder ogen te zien dat niet alleen zij maar ook niet meer dezelfde mensen zijn als zes jaar geleden. Is er een kans op geluk samen?

People we meet on vacation (Nederlandse versie)| Emily Henry
Over Poppy en Alex die elkaar leren kennen tijdens hun studie terwijl ze niets, maar dan ook niets, gemeen hebben. Elk jaar gaan ze samen op vakantie en hebben de grootste lol. Tot die ene vakantie waarop het helemaal mis ging. Inmiddels zijn ze een paar jaar verder, zit Poppy in een dip en kan ze maar een ding bedenken waar ze blij van wordt: op vakantie met Alex. Voorzichtig zoekt ze contact en al snel zijn ze samen weer op vakantie. Of dat heel soepel gaat? Mwah… Of het een goed einde kent? Lees zelf maar!

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie