Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #62 foto

All you can read #62: deze vijf boeken las ik

Als je bij de bibliotheek werkt, sleep je van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Zelden gaan ze ongelezen weer retour, soms blader ik ze alleen door (meestal kookboeken) maar veel vaker lees ik ze helemaal. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #62?

All you can read #62

Het huis aan het strand | Jenny Hale
Over Melanie die jarenlang mantelzorger voor haar oma was. Na het overlijden van oma, geeft het testament aan dat oma een plan voor haar heeft: een vervallen huis in het dorpje waar oma opgroeide, aan de kust, kopen en er een B&B van maken. Melanie gaat ervoor, hoe enorm deze klus ook gaat zijn. Al snel blijkt er een bijzonder verhaal bij het huis te horen. Handige, en woest aantrekkelijke, Josh helpt haar met het bewoonbaar maken van het huis. Hoewel er zeker sprake is van wederzijdse gevoelens, is het de vraag of het verleden niet teveel invloed krijgt op hun kans op een mooi leven samen…

Een eiland bruiloft | Jenny Colgan
We keren terug naar het Schotse eiland More en alle karakters uit de eerdere delen van deze leuke serie. De bruiloft van Flora en Joel nadert. Een periode die nogal wat onrust brengt en niet alleen voor het bruidspaar. De komst van een oud-eilandbewoner zorgt in ieder geval voor een boel leven in de brouwerij op het eiland. Grappig, ontroerend, romantisch en spannend; het komt allemaal voorbij. Oftewel, een fijn boek voor je te-lezen-lijstje zo richting de vakantie.

Gelukkig in Clover Cottage | Christie Barlow
Over Allie die samen met haar grote liefde, dierenarts Rory, oud wil worden in Heartcross. Samenwonen staat dan ook hoog op haar verlanglijstje. Woonruimte is alleen niet zomaar te vinden in het dorpje. Als de ouders van Rory hen Clover Cottage aanbieden. Allie is door het dolle heen, maar Rory lijkt afgeleid. Dan blijkt dat Rory nog niet helemaal klaar is om te settelen in Heartcross. De komst van beroemdheid Zach zorgt voor de nodige spanningene en ontwikkelingen. ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ lijkt op losse schroeven te staan. Of komt het toch allemaal goed?

Eerlijk duurt het langst | Aline van Wijnen
Over Miranda die een decadent leven leidt in Amsterdam. Tot ze op een en dezelfde dag haar baan, man en huis kwijtraakt. Ze kan nergens terecht tot ze zich herinnert dat ze nog een tante heeft. Tante Chantal is zo lief om haar onderdak te geven en een plek in haar boekwinkel, om zich nuttig te maken. In het kleine dorp weet iedereen in no time van de komst van Miranda, inclusief de wel heel knappe politieagent Raf. De interesse is wederzijds en ze kunnen hun geluk niet op. Tot er dingen uit het verleden boven water komen. Is de schade nog te herstellen?

De bloesemboom vol dromen | Holly Martin
Over Indigo die geen baan en onderdak heeft en erachter komt dat ze in verwachting is van een onenightstand met River. Ze vindt dat hij moet weten dat hij vader wordt en zoekt hem op. Hoewel voor haar de aantrekkingskracht van die ene hele bijzondere nacht er direct weer is als ze hem ziet, lijkt River haar niet te herkennen. Hij biedt haar wel een baan aan en Indigo houdt haar ‘nieuws’ nog even voor zich. Als hij erachter komt wie ze is, lijken geheimen, verwachtingen en ervaringen uit het verleden het onmogelijk te maken om elkaar terug te vinden. Is de connectie sterk genoeg om samen een toekomst tegemoet te kunnen gaan?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie