Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #61 foto

All you can read #61: deze vijf boeken las ik

Als je bij de bibliotheek werkt, sleep je van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Zelden gaan ze ongelezen weer retour, soms blader ik ze alleen door (meestal kookboeken) maar veel vaker lees ik ze helemaal. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #61?

All you can read #61

Er was eens een rendier | Jo Thomas

Over Halley die als koerier van bijzondere pakketjes de wereld over reist. Haar belevenissen legt ze vast in haar reisboek dat ze van haar man Griff heeft gekregen. Samen met de bijzondere ringen die ze voor een bruidspaar naar Zweeds Lapland moet brengen, zit het in haar koffer. De paniek is groot als blijkt dat haar koffer is verwisseld met die van ene Daniël. Vastbesloten deze opdracht goed af te ronden, gaat ze op weg. Om haar koffer op tijd terug te krijgen is de enige keuze om samen met rendierhouder Björn een bijzondere reis te maken. Een reis die haar helpt om eindelijk verder te kunnen met haar leven. Mooi boek!

In dit moment | Kelly Moran

Waar het in het eerste deel ging over Olivia en Nate, gaat het dit keer over Nakos en Amy die in deel 1 ook al een rol hadden. Nakos en Amy zijn samen opgegroeid en zijn goede vrienden. Amy heeft het zwaar te verduren gehad met een ex die haar mishandelde en tijdens haar herstel is er iets veranderd tussen haar en Nakos. Amy kan het maar moeilijk geloven dat die woest aantrekkelijk man, waar ze stiekem al heel lang verliefd op is, gevoelens voor haar heeft. Nakos is vastbesloten haar te overtuigen van zijn bedoelingen. Als je in bent voor een mierzoet verhaal met de nodige ‘hete’ scènes dan is dit boek er een voor op je lijstje 😎

De kleine patisserie in Parijs | Julie Caplin

Over Nina die de bemoeienis van haar grote familie meer dan zat is. Hoe lief ze ze ook vindt. Als een vriend van haar broer hulp nodig heeft in zijn patisserie in Parijs, besluit ze de kans te pakken om een paar weken op zichzelf te kunnen zijn. Belangrijk detail: ze was vroeger hopeloos verliefd op Sebastian. Hij zit met een gipsbeen omhoog en Nina moet hem helpen met de patisseriecursus die zeven weken duurt. Zijn slechte humeur maakt het Nina niet makkelijk. Gelukkig vindt ze vriendschap bij de cursisten, terwijl haar eigen bak skills met de dag verbeteren en er mooie dingen ontstaan. Zou de liefde toch zijn weg vinden daar in Parijs?

De patchwork familie | Cahtly Bramley

Over Gina die in goede harmonie scheidt van haar (nu ex)man. Hoewel ze even tijd nodig had om uit te zoeken hoe haar leven verder gaat, is ze er nu uit: ze wil haar gastouderopvang serieus uitbreiden. Met niet alleen plek voor kindjes maar ook voor ouderen. Als de lieve eigenaresse van landgoed Evergreen plots overlijdt, weet Gina dat dat de plek is waar haar idee tot leven moet komen. Dat vraagt een flinke investering en best een risico. En er is haast bij want de erfgenamen willen snel verkopen. Een lief verhaal vol grappige en aangrijpende gebeurtenissen en ontluikende liefde…

Elke zomer daarna | Carley Fortune

Over Percy (voluit Persephone) die een onverwacht telefoontje krijgt en na jaren teruggaat naar het dorpje aan het meer waar ze de zomers als tiener doorbracht. De moeder van Sam, haar grote (zomer)liefde, is overleden en ze kan niet anders dan ‘ja’ zeggen op de vraag van Charlie (de broer van Sam) of ze wil komen voor het afscheid. Eenmaal daar spelen de intense gevoelens en aantrekkingskracht direct weer op. Kunnen ze elkaar weer vinden na alles wat er twaalf jaar daarvoor is gebeurd? Heerlijk zomerverhaal dat tussen heden en verleden switcht, waardoor je alleen maar kunt hopen dat Sam en Percy elkaar uiteindelijk vinden.

 

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie