Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • December verlanglijstjes: hier wordt Patricia blij van
December verlanglijstjes: hier wordt Patricia blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Patricia blij van

Met Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht is de tijd van verlanglijstjes weer aangebroken. En wat is er nu leuker dan te spieken in de verlanglijstjes van anderen? Dus vroeg ik een aantal volgers en bloggers om hun december verlanglijstjes te delen met ons. Dit keer kun je inspiratie opdoen met het verlanglijstje van Patricia. 

Ik werk bij de gemeente Amsterdam waar ik me als beleidsadviseur  bezig houd met bedrijfsafval. Ik houd erg van lezen, muziek en fotograferen. Ik post (bijna) dagelijks foto’s op mijn instagramaccount waar ik altijd een (deel van een) songtekst bij plaats. Meestal zijn dat foto’s van Amsterdam, maar ook foto’s van citytripjes vinden hun weg naar mijn pagina. 
Mijn gezin bestaat uit:
* mij fotograferende en shopverslaafde zelf 
* de man, ook bekend als ‘kokkie’
* de studerende, dansende, duikende en paardrijdende puberette

Vertel eens Patricia, heb je al plannen voor de feestdagen?

Met een puberette in huis vieren we geen Sinterklaas meer, maar met kerst pakken we wel uit. Als sinds ze klein is begint bij ons kerst met het Kerstcircus in Carré op kerstavond. Bij thuiskomst mag er 1 pakje open tijdens het eten. Op 1e kerstdag komen opa & oma eten en dan gaat de rest van de pakjes open! Tot slot zijn we 2e kerstdag met ons 3’tjes, kijken we oude (kerst)films en gaat ‘s avonds de kaasfondue aan!

December verlanglijstjes: hier wordt Patricia blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Patricia blij van

1. Nou kan ik helemaal niet koken (daar is mijn man veel beter in), maar ik ben gek op kookboeken en deze past heel goed in mijn verzameling!

2. Afgelopen najaar werd deze eau de parfum gelanceerd; nou ben ik eigenlijk niet de doelgroep (jonge vrouwen), maar ik vind hem onweerstaanbaar lekker ruiken!

3. Deze staat op mijn ‘kerst-verjaardag-andere redenen voor kadootjes’ lijstje omdat het een veel te groot kado is voor wat wij meestal uitgeven voor kerstkadootjes. Maar jeetje wat wil ik deze graag hebben! Ik ben al jaren apple fan en heb nu een apple/google combi in mijn smartphone/smartwatch. Werkt op zich prima, maar apple/apple werkt natuurlijk veel beter.

4.Wij hebben veel foto’s (verrassing ?) en ik heb een tijdje geleden bedacht dat ik het wel leuk vind om een paar mooie posters op te hangen. Ik ben begonnen aan een kleine collectie en deze typografische stadskaart ‘Amsterdam’ van het Deense bedrijf Kortkartellet lijkt me een leuke aanvulling.

5. Omdat ik GoT fan ben en omdat ik meedoe aan de Ugly Sweater Run bracht mijn vriendin (en jouw buurvrouw) mij op het idee om deze trui op mijn lijstje te zetten. Deze is wel een voorschotje op de pakjes onder de boom aangezien de run op 15 december plaatsvindt ? Misschien dat de Sint toch nog langskomt??

6. En waar ik ook heeeel blij van word zijn de bonbons van Puccini. Dit zijn echt kadootjes van chocolade! Op mijn werk is dit een geliefde traktatie voor jarige collega’s. Voor mij alleen de pure chocolade varianten omdat ik anders direct onder de pukkels zit.

Fijn lijstje toch? Die Apple Watch mag ook op mijn verlanglijstje. Dat kookboek ook trouwens. Staat er ook leuks bij dat op jouw verlanglijstje mag?

 

(Dit blogartikel bevat affiliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie