Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #71 foto

All you can read #71: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #71?

All you can read #71

De verborgen tuin | Erica James
Over Libby die vlak voor ze gaat trouwen ontdekt dat haar verloofde het met haar beste vriendin en zakenpartner doet. Ze besluit Londen te verlaten en haar oudtante Bess en haar vriendin (en bekende tuinontwerper) Elfrida in Larkspur House op te zoeken. Bess en Eflrida zijn de jongsten niet meer en de staat van huis kan ook wel wat liefde en aandacht gebruiken. Precies wat Libby nodig heeft: lekker bezig zijn. Haar verblijf rakelt echter ook oude familiegeheimen op. Alleen door die geheimen en hun eigen verleden onder ogen te zien, kunnen ze Libby helpen een nieuw pad voor de toekomst te vinden.

Tough Choises | Ava Reed
Deel 3 van deze fijne serie à la Grey’s Anatomy gaat over vrolijke maar ook wat naïeve dokter Maisie en verpleegkundige Grant. Ondanks dat ze geen tiener meer is, is ze nog vrij onervaren als het om mannen gaat. Ze heeft dan ook pas vrij laat door dat Grant haar meer dan leuk vindt, terwijl dat voor haar collega’s al tijden duidelijk is. Stap voor stap komen ze dichter tot elkaar. Als Grant Maisie meeneemt naar een groot event van zijn familie lijkt alles mis te lopen. Zal tijd ervoor zorgen dat ze elkaar daarna nooit meer loslaten?

Uitzicht op geluk | Sarah Bennett
Over Mia die na het overlijden van haar man al haar energie en spaargeld stopt in het opknappen van een bouwvallig pension in Butterfly Cove. Behalve haar vrienden Richard en Madeline heeft ze liever geen mensen over de vloer. Tot Madeline zomaar bekende fotograaf Fitz, of eigenlijk Daniel, op de stoep dropt. Hij is Londen ontvlucht en vindt bij Mia onderdak in ruil voor hulp met klussen. De afspraak is een week, maar al snel vervaagt de einddatum als ze elkaar beter te lijken begrijpen dan ze hadden kunnen bedenken. Zou er een gezamenlijke toekomst kunnen zijn?

Twee onder één dak | Sarah Bennett
In deel 2 van deze serie gaat het over Kiki (de zus van Mia uit deel 1) en Aaron (de vriend van Daniel uit deel 1). Kiki heeft eindelijk de moed om uit haar nare huwelijk te stappen en vertrekt met haar twee kinderen naar Butterfly Cove. Aaron biedt zijn ruime cottage aan, zodat Kiki en de kinderen daar tot rust kunnen komen en plannen kunnen maken voor de toekomst. Dat gezinsleven bevalt iedereen meer dan goed. Aaron kan zich alleen niet voorstellen dat dit een ‘voor altijd’ zou kunnen zijn, dus saboteert hij zijn geluk en daarmee dat van Kiki. Of kunnen ze op tijd afrekenen met dat wat in de weg zit om vooruit te kunnen?

Een geweldig nieuw jaar | Sarah Bennett
In deel 3 van de Butterfly Cove serie gaat het over Nee en Luke, de man wiens hart ze een jaar eerder brak. De grootste vergissing van haar leven met nare gevolgen. Dan blijkt dat Luke de broer is van de man met wie haar zus gaat trouwen. Wegblijven van de bruiloft van haar zus is geen optie. Hoe kan ze Luke duidelijk maken dat ze nog steeds van hem houdt. En is er een kans dat hij haar vergeeft, dat hij zijn trots opzij zet? En dan is er nog het leed van Nee. Kan ze herstellen van wat ze heeft meegemaakt? Zou het een Kerstmis worden om nooit te vergeten?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie