Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #29 foto

All you can read #29: deze vijf boeken las ik

Als je bij de bibliotheek werkt, sleep je van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Zelden gaan ze ongelezen weer retour, soms blader ik ze alleen door (meestal kookboeken) maar veel vaker lees ik ze helemaal. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #29?

All you can read #29

Een fantastisch uitzicht | RaeAnne Thayne

Deel 4 uit de ‘Hope’s Crossing serie’ ook maar gelijk gelezen. Over stoere zelfstandige Alex die haar droom ziet uitkomen als chef-kok van haar eigen restaurant. Niet van plan zich ooit nog aan een relatie te wagen, maakt Sam dat ineens heel lastig. Weet Sam, samen met zijn zoontje, het muurtje uiteindelijk af te breken?

Alex’ droom komt uit wanneer ze haar eigen restaurant begint. Voor een serieuze relatie heeft ze het dus veel te druk, maar een beetje flirten met de aantrekkelijke Sam Delgado kan geen kwaad, denkt ze. Het was alleen niet de bedoeling dat hij haar buurman werd en ook nog eens oprecht in haar geïnteresseerd lijkt! Want dat kan ze er nu niet bij hebben. Toch?

Begin again | Mona Kasten

Over Allie die opnieuw begint, met een studie in een stad ver van huis. Ze vindt woonruimte bij de nukkige Kaden. Al snel begint het spel van aantrekken en wegduwen, het verleden breekt ze allebei op. Tot ze toegeven aan de liefde voor elkaar. Dan breekt Kaden Allie’s hart. Komt het nog goed? Not broken, just bent…Prachtig boek!

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel. Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Sterk in de verleiding | RaeAnn Thayne

Dit keer gaat het over Charlotte in dit deel uit de Hope’s Crossing serie. Spencer keert na jaren terug naar het dorp. De man die haar hart brak toen ze nog een (dikke) tiener was en die een slechte reputatie heeft. Vastberaden om niet opnieuw voor hem te vallen, helpt ze hem en zijn dochter toch zich thuis te voelen. Blijft het daarbij?

Als iemand weet wat verleiding is, is het Charlotte Caine wel, die in haar snoepwinkel, Sugar Rush, haar boterzachte zelfgemaakte fudge verkoopt. En dat terwijl ze een jarenlange strijd heeft gevoerd tegen overgewicht. Gelukkig heeft ze nu alles onder controle. Tot het lot haar opnieuw een verleiding voorschotelt, in de persoon van Spencer Gregory. De man die als tiener haar hart brak en toen Hope’s Crossing verliet, is terug – en hij is nog even knap en adembenemend als toen. Bovendien lijkt hij een ander mens: hij zet zich in voor de gemeenschap en is een enorm liefdevolle vader voor zijn dochter, Peyton. Charlotte doet wanhopig haar best niet weer voor hem te vallen, maar een nieuwe verslaving ligt op de loer…

Levenslessen | Katie Fforde

Over Julia die zich net op tijd realiseert dat ze niet met saaie Oscar wil trouwen. Tijd om haar hele leven om te gooien. Ze zegt haar goede baan vaarwel en wordt kok op een hotelboot. Hard werken en alles is nieuw. Hoewel, ineens staat Fergus voor haar neus. Fergus heeft haar gekwetst tijdens hun jeugd. Kan hij het goedmaken?

Julia staat op het punt te trouwen met de verstandige, betrouwbare, maar best wel een beetje saaie Oscar. Als ze er eindelijk eens even bij stilstaat en echt eerlijk tegen zichzelf is, moet ze toegeven dat ze eigenlijk meer van zijn aanbiddelijke labrador houdt dan van Oscar zelf, en ze besluit het roer compleet om te gooien. 

Hartverwarmende winter | RaeAnne Thayne

Ik las nog een deel uit de ‘Hope’s Crossing-serie’. Dit keer draait Geneviève, en Afghanistanveteraan Dylan. Twee mensen die in alle opzichten van elkaar verschillen maar door een akkefietje in de plaatselijke kroeg op elkaar aangewezen zijn. Zijn ze allebei toe aan verandering en klaar om elkaar toe te laten?

Dylan Caine wilde gewoon een biertje drinken. Hij was zéker niet van plan om zich in een kroeggevecht te storten – alsof hij als Afghanistanveteraan zijn buik niet vol heeft van gevechten! En al helemaal niet om in de bres te springen voor die verwaande Genevieve Beaumont, de dochter van de burgemeester. Hoe kan het dan dat hij zich zo heeft laten meeslepen? Zodat hij nu in een politiewagen zit, op weg naar het bureau, vastgeketend aan Genevieve… Oké, dat akkefietje in de kroeg was niet echt handig. Genevieve geeft het toe. Haar taakstraf is op zich best te doen: kerstbomen versieren in de vakantiehuisjes van veteranencentrum A Warrior’s Hope. Ware het niet dat ze daarbij moet samenwerken met Dylan, die haar duidelijk als een verwend prinsesje ziet. Terwijl zij hem op een of andere manier juist onweerstaanbaar sexy vindt! Maar wacht eens… bestaat er niet zoiets als de magie van Kerstmis?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

 

(Dit artikel bevat affiliate  links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie