Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Club Pellikaan Almere

Club Pellikaan Almere: een eerste kennismaking

Langzaam maar zeker zagen we in Almere het oude vertrouwde Centre Point transformeren van wit naar een markant zwart gebouw dat ruimte biedt aan Club Pellikaan en Jumping Jack. Ik mocht een kijkje nemen bij Club Pellikaan en volgde er een les Ladies Boxing. Volgende week volgt nog een les Yolates…

Club Pellikaan Almere is het fitnesshart van onze clubs. Bij deze sportschool ligt de focus op fitness, boxing en groepslessen. Doe mee met een lesje hot yoga of werk aan je doelen met een personal trainer. Kinderen? Kies voor een family lidmaatschap inclusief kidslessen zoals judo, kids yoga en jumpen bij Jumping Jack. (Bron: www.clubpellikaan.nl)

Club Pellikaan: Ladies Boxing

Train je hele lichaam tijdens deze actieve workout. Trap- en stoot bewegingen worden gecombineerd met kracht, snelheid en souplesse. 

Omdat ik al een tijd de combilessen kickboksen en jumpen bij Ycat volg, was ik nieuwsgierig naar Ladies Boxing bij Club Pellikaan. Op mijn vrije vrijdagochtend ging ik dit keer naar Club Pellikaan om me te laten verrassen. Ik was er ruim op tijd om op het gemak mijn handen in te wikkelen en vast even rond te kijken. In de fitnesszaal staat een heuse boksring en daarachter een rits bokszakken. Na een kort rondje inslaan op de zakken ging het tempo lekker omhoog en verplaatsten we ons uiteindelijk om in 2-tallen, met behulp van kussens, elkaar te lijf te gaan. Het was een lekkere training, hoewel wat kort (overmacht i.v.m. ziekte), om de vrijdag mee te starten. Volgende week staat er een les Yolates op de agenda en daar ben ik heel benieuwd naar.

Het vervolg…

Zoals gezegd ben ik volgende week nog een keer bij Club Pellikaan en is er na afloop van de les ook ruimte om alles eens goed te bekijken. Na afloop vertel ik je dan uitgebreid over alle mogelijkheden, hoe Yolates ging én ik mag iets leuks weggeven. Wat precies hoor je volgende week ;-). Heb een fijn weekend!

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie