Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Samenwerken met Pukster, mediakit

Samenwerken

Interesse in samenwerken? Leuk! Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe, verrassende producten of ervaringen die aansluiten bij Pukster.nl. 

Pukster.nl bestaat sinds 2011. Destijds gestart als webwinkel in goede tussendoortjes en na het sluiten van de webwinkel, begin 2016, verder in de huidige vorm als blog. Bij Pukster ligt de nadruk op food, afgewisseld met een vleugje sport en lifestyle. Onderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn recepten, nieuwe food producten, boeken, sport… Kortom, dingen die het leven leuker maken.

Samenwerken met Pukster

Samenwerken met Pukster kan op verschillende manieren. Het starttarief voor een blogartikel is € 50,-, afhankelijk van de opdracht en wensen, kunnen we exacte afspraken maken. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid een barterdeal af te spreken (met of zonder bijbetaling, hangt af van het aanbod). Je kunt denken aan:

 • Gesponsord blogartikel
  Dit is een blogpost waarin je product/dienst/event uitgelicht wordt. Dit kan in de vorm van een recept, een review, een winactie enzovoort.
 • Advertorial
  Hiervoor lever je zelf tekst (en beeld) aan die ik redigeer, zodat de tekst past bij de schrijfstijl die ik hanteer voor Pukster.nl
 • Social media
  Denk bijvoorbeeld aan een Instagram post of story of een winactie op Facebook.
 • Winactie
  Bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder; ik lever hiervoor de adresgegevens van de winnaar aan.

Uiteraard zijn andere vormen van samenwerken mogelijk en bespreekbaar.

Gastbloggen

Ben je ook een blogger en vind je het leuk om een gastblog te schrijven voor Pukster? Of wil je dat ik een gastblog schrijf voor jouw blog, neem dan gerust contact op: info@pukster.nl

Als ik een gastblog schrijf voor een andere website, dan is het voor mij belangrijk dat er een link naar Pukster.nl wordt geplaatst. Hoewel dat niet het uitgangspunt is, houd ik mij het recht voor om het artikel ook op mijn eigen website te plaatsen en het blogartikel blijft hoe dan ook mijn eigendom. De tekst of stukken daaruit mogen alleen worden gereproduceerd met mijn nadrukkelijke toestemming, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Persberichten en review producten

Wil je mij een persbericht sturen? Leuk! Ik blijf graag op de hoogte. Je kunt deze vrijblijvend sturen naar mijn mailadres: info@pukster.nl

Wil je mij een review product toesturen? Altijd leuk! Je kunt het vrijblijvend opsturen (zie adres onderaan)

Cijfers

Actuele cijfers juli 2018:

Bezoeken: 1.800
Sessies: 2.236
Pageviews: 3.450

Instagram: 1.150+ volgers
Facebook: 545+ volgers
Pinterest:  1.000+ gemiddelde maandelijkse betrokkenheid

Voorwaarden

 • Wanneer er sprake is van een samenwerking, vermeld ik dit in het blogartikel en/of de post op social media.
 • Ik verwacht dat bij betaalde samenwerkingen na plaatsing binnen 14 dagen de factuur wordt betaald. Wanneer niet aan betaling wordt voldaan, wordt het artikel verwijderd.
 • De publicatiedatum op Pukster.nl wordt in overleg bepaald en op basis van beschikbaarheid.
 • Bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder; ik lever hiervoor de adresgegevens van de winnaar aan.
 • De afbeeldingen die ik gebruik zijn door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Het is ook mogelijk zelf afbeeldingen aan te leveren bij een samenwerking.
 • De blogartikelen blijven voor onbepaalde tijd online staan en zijn altijd te vinden via het archief.
 • Blogartikelen komen altijd op de homepage te staan en blijven hier gemiddeld een week zichtbaar.
 • Bij het schrijven van een blogartikel wordt er rekening gehouden met de SEO en wordt er naar een optimaal resultaat gestreefd met behulp van de SEO-plugin Yoast.
 • Pukster behoudt zich het recht voor om samenwerkingen te weigeren of aan te passen.
 • Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Postadres

Pukster.nl
T.a.v. Sabine van Stek
Jacques Perkstraat 2
1321 VC  Almere

Mail: info@pukster.nl

KvK-nummer: 39081118

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren