Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

3x sport tights

Gespot: 6x de leukste sport tights

Ik ga iedere week minimaal twee keer naar de sportschool. Vaak voor een combiles kickboksen/jumpen (op trampolines), afgewisseld met een circuittraining of padstraining. Daarnaast doe ik ook vaak nog een home workout. En wat draag je dan? Juist, fitnesskleding die een goede pasvorm heeft, waarvan de sport tights niet afzakken (want hoe irritant is dat), die gunstig afkleed en dit uiteraard in leuke printjes en kleurtjes. Want daar waar ik in het dagelijks leven helemaal niet zo van de kleuren en printjes ben, vind ik dat tijdens het sporten juist leuk. 

In mijn kast vind je op de ‘sportafdeling’ de nodige tights die ik heel graag draag. Maar ook best een aantal die toch niet deden wat ze horen te doen: goed blijven zitten. Stel je voor dat je op een trampoline staat te bouncen en dat je tussendoor continu aan je sport tights aan het sjorren bent om te voorkomen dat het kruis richting je knieën afdaalt… En weet je hoe irritant het is als dat tijdens het boksen gebeurt? Zie jij je broek maar even snel omhoog te hijsen met bokshandschoenen aan. Juist, dat dus. Maar goed, ik kwam dus een heleboel leuke tights tegen bij een webshop met sportkleding voor dames, die ik nog niet eerder had gespot en heb nu te maken met keuzestress. Ik maakte een voorselectie van mijn zes favorieten.

Over het algemeen zijn het vaak de tights met hoge tailleband die goed blijven zitten. Een touwtje om de boel aan te snoeren kan ook een plus zijn. Ligt ook helemaal aan je figuur welke tight het voor jou doet. Kwestie van passen en dan bewegen zoals je doet tijdens het sporten 😉

6x sport tights

Sport tights: mijn favorieten

1. Hoe leuk is deze dan! Een tight die is geïnspireerd door de klassieke P-40 Flying Tiger vliegtuigen, inclusief haaientanden. Wat je hiermee combineert? Gewoon zwart of wit, rood kan ook goed.

2. Mooi rood is niet lelijk, dat bewijst deze tight maar weer eens. Combineert goed met een zwarte of witte top. Als je helemaal wil matchen kun je ook de set kopen; tight en top.

3. Deze tight lijkt me dus echt super comfortabel. Door het materiaal en door de hoge tailleband. Lijkt me zo’n broek die je ook gewoon op een lazy sunday op de bank aantrekt. Fijne hoodie erbij en wie doet je nog wat tijdens het chillen.

4. Lekker kleurtje voor het najaar toch? Super mooi dit aubergine en samen met het transparante deel maakt het deze tight lekker vrouwelijk.

5. Deze tight is best heel anders dan wat ik normaal draag tijdens het sporten. En daardoor misschien juist wel erg leuk. Hij is er trouwens ook in een korte variant.

6. En tot slot nog een zwart/wit tight; een combi die altijd goed is. Maar waar ik dus ook al wel het een en ander in heb… Mocht je een bescheiden cupmaat hebben, dan kun je trouwens een bijpassende top shoppen.

Goed, nu nog kiezen welke het wordt… Ik ga eigenlijk altijd voor lange sport tights met een mouwloze (tank)top. En bij temperaturen boven de 20 graden ruil ik de lange tight vaak om voor een korte. Wat draag jij het liefst tijdens het sporten? 

KORTING!
Mocht je ook willen shoppen bij Fit & Style; als je kortingscode PUKSTER20 gebruikt bij het afrekenen, ontvang je 20% korting op je aankopen! De korting is geldig tot 1 oktober 2019 op alle kleding (dus niet op de Women’s Best Nutrition).

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

2 Comments

  • Pukster

   22 augustus 2019 at 10:06

   Dat blijft altijd afwachten en ik moet nog een keuze maken hè haha! Maar over het algemeen zijn het vaak de tights met hoge tailleband die goed blijven zitten. Een touwtje om de boel aan te snoeren kan ook een plus zijn. Ligt ook helemaal aan je figuur welke tight het voor jou doet. Kwestie van passen en dan bewegen zoals je doet tijdens het sporten.

   Beantwoorden

Geef een reactie