Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Avond
  • /
  • Valentijnsdag: hartjes, hartjes en nog eens…
valentijnsdag recepen foto

Valentijnsdag: hartjes, hartjes en nog eens…

Over twee weken is het weer Valentijnsdag. Dat betekent dat we de komende tijd overal roze, rood en heel veel hartjes tegenkomen. Dus ook hier haha! Ik zocht in aanloop naar Valentijnsdag zes hartvormige recepten voor je bij elkaar op Pinterest. Een beetje inspiratie om je lief te verrassen met een lekker hapje kan geen kwaad toch? 

Mocht je nog niet genoeg hebben aan de zes lekkere recepten hieronder dan heb ik ook nog een serie mierzoete valentijnskoekjes in de aanbieding. Of als je liever alleen een dessert Valentijn-proof maakt kun je wellicht iets met de Valentijns-toetjes die ik vorig jaar bij elkaar zocht.

Valentijnsdag 6x hartvormige recepten

Valentijnsdag: 6x hartvormige recepten

1. We beginnen met een gezonde fruitsalade. Ziet er toch fantastisch uit zo’n schaal vol met onder andere hartjesvormige meloen, aardbeien en frambozen?

2. Ontbijten of lunchen met deze schattige hartvormige mini-tosti’s is een feestje op Valentijnsdag (of iedere andere willekeurige dag)!

3. Zoek je nog een geschikt bijgerecht voor het Valentijns-diner? Deze aardappelhartjes uit de oven lijken mij zeer geschikt én smakelijk.

4. Zelf pizza maken is een leuk klusje voor de kids. Het deeg maak je zelf of je kiest voor kant-en-klaar deeg. Dan is het een kwestie van hartjesvormen uitsnijden en versieren met lekkere toppings.

5. Macarons zijn sowieso al een verwennerij maar als je ze nou eens zelf maakt? En dan ook nog in knalroze en hartjesvorm? Daar wordt iedereen blij van.

6. Ik ben Nãkd-fan en deze vegan Nãkd strawberry cheesecakes gaan dan ook direct op mijn te-maken-lijstje. Het is ook nog eens een no-bake recept dus een kind kan de was doen.

Ben jij iemand die dol is op Valentijnsdag of vind je het maar commerciële onzin? Hoe dan ook: fijne Valentijnsdag!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

2 Comments

Geef een antwoord