Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Avond
  • /
  • Pinspiratie: 6x burratta recepten
Pinspiratie burrata foto

Pinspiratie: 6x burratta recepten

Misschien heb je het al tijden geleden ontdekt, misschien pas sinds kort of zelfs nog niet: burrata. Een smeuïg romig en heerlijk goedje van mozzarella en verse room dat fantastisch combineert met van alles en nog wat. Vorige zomer maakte ik zelf gemarineerde en gegrilde druiven met burrata. Smullen echt! Anyway, ik struinde Pinterest af op zoek naar nog meer lekkere recepten waar burrata in is verwerkt, en waar het water je van in de mond loopt, en deel ze in dit blog met je. Enjoy!

6x burrata recepten

 

En, heb je ze alle zes gelijk gepind op een van je Pinterest-borden? Je vindt Pukster trouwens ook op Pinterest (mocht je dat nog niet ontdekt hebben). Nieuwsgierig? Neem een kijkje>>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie