Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Bakken
  • /
  • Halloween is coming #2: tijd voor halloween cupcakes
halloween cupcakes recepten

Halloween is coming #2: tijd voor halloween cupcakes

Cakejes bakken is altijd een goed idee. Op een regenachtige zondag, op woensdagmiddag met de kids of gewoon omdat je daar zin in hebt. Met Halloween in het vooruitzicht is het nog leuker om Halloween cupcakes te maken. Als er visite komt, om je collega’s te trakteren of om uit te delen als er aangebeld wordt voor ’trick or treat’. Ik zocht zes recepten bij elkaar waarmee je aan de slag kunt. 

Heb je ook al de recepten voor Halloween koekjes gezien? 

Uiteraard hoef je geen speciale cupcakes te bakken. Je kunt ook gewoon je favoriete recept gebruiken en de cupcakes vervolgens versieren in Halloween-stijl. Maak oranje glazuur waarmee je de cupcakes versiert. Of bekleed ze met marsepein waar je figuurtjes van snijdt. Je kunt ook allerlei leuke strooisels kopen om de cupcakes mee te versieren.

6x Halloween cupcakes

1. Als je een beetje handig bent met klei dan kun je zeker weten met marsepein heksenhoedjes maken. En daarmee maak je dan weer deze geniale heksen yupcakes.

2. Niet alleen leuk maar ook nog eens lekker: Halloween ghosts on carrot cupcakes. Ik zou een flinke voorraad maken, want volgens mij zijn deze populair…

3. Oreo-liefhebbers opgelet! Voor jou speciaal deze Oreo grafsteen cupcakes. Of zijn ze nu ineens niet zo aantrekkelijk meer?

4. Ook al zo leuk: Halloween spider cupcakes. Oftewel, creatief met oreo, dropveter en hagelslag. Super leuk resultaat toch?

5. Als je geen moeite hebt met een beetje kleurstof meer of minder dan zijn deze klauwen-cupcakes ook een aanrader voor Halloween.

6. Tot slot deze geweldige dirt cupcakes. En je bent gewaarschuwd: gevaarlijk lekker en risico op vieze vingers!

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd welke Halloween cupcakes je het leukst vindt en welke je gaat maken. Laat je het weten? En deel vooral een foto van het resultaat. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie