Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Wijnliefhebbers opgelet: win een wijnreis voor 2 personen!
Wijnreis HEMA winactie

Wijnliefhebbers opgelet: win een wijnreis voor 2 personen!

Met z’n tweeën naar de regio Pomerol bij de Franse stad Bordeaux. Een exclusieve rondleiding door Château La Fleur-Pétrus, een van de meest beroemde en vooraanstaande Châteaus van Frankrijk. En tijdens die rondleiding culinair lunchen, uiteraard met begeleidende wijnen. En daarna overnachten in Bordeaux om de volgende dag het Cité du vin museum te bezoeken. Klinkt goed toch? Je kunt deze wijnreis winnen bij HEMA!

Ik kreeg bericht dat HEMA in de maand november wijnliefhebbers in de watten legt, met tijdelijk twee uitstekende wijnen van wijnhuis Moueix in het assortiment. Zo kun je via HEMA kennismaken met de bijzondere wijnen van La Fleur-Pétrus. De wijnen behoren tot de meest rijke en weelderige wijnen uit de Pomerol streek bij de stad Bordeaux. En je kunt dus een van de drie bezoeken voor twee personen aan het beroemde en zeer exclusieve Château La Fleur-Pétrus (dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor publiek) winnen!

Château La Fleur-Pétrus HEMA

Doe mee en win die wijnreis!

Wat je precies moet doen om kans te maken op zo’n wijnreis? Koop een van de twee wijnen, Moueix Saint-Émilion of Moueix Bordeaux, bij HEMA. Ga daarna naar de actiepagina en laat bij de Moueix Saint-Émilion of de Moueix Bordeaux een reactie achter waarom jij graag wijn bij HEMA koopt. Om je deelname te bevestigen, stuur je daarna jouw reactie, samen met een foto van de kassabon van de gekochte Moueix-wijn, op naar kerstwijn@hema.nl. Bekijk alle verdere deelname- en actievoorwaarden op www.hema.nl.

En, ga jij nu snel richting HEMA om deze wijnen te shoppen en daarna kans te maken op zo’n wijnreis voor twee personen? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie