Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Back to school: 6x coole waterflessen

Back to school #3: coole waterflessen

Nieuw schooljaar, nieuwe waterfles(sen)! Toch? Althans, als de oude niet meer voldoen dan. Of gewoon omdat het leuk is om nieuwe waterflessen te kopen. Sowieso moedig je hiermee het drinken van water aan, wat op zich al een goede gewoonte is. Maar wat zijn nou leuke, handige, lekvrije waterflessen waarmee je je op school kunt vertonen? Ik zocht er een aantal bij elkaar. 

Bij ons gaan er iedere schooldag twee waterflessen mee met kleine broer voor bij het 10-uurtje en bij de lunch. Eentje met water een klein scheutje limonadesiroop en eentje met water. Grote broer neemt ook altijd een fles water mee naar school en vult deze desgewenst bij. Tijdens het sporten nemen we ook altijd bidons met water (en/of sportdrank)  mee en als we een tijd op pad gaan, gaan er ook altijd flessen water mee. Dus een nieuwe waterfles is altijd meegenomen.

Heb je in de serie ‘Back to school’ ook al de homemade tussendoortjes en recepten voor eten in etappes gezien? 

Coole waterflessen voor school

1. Deze stevige TIGR waterfles is er in verschillende kleuren. Welke kleur(en) gaan ze bij jou thuis het meest waarderen?

2. Camelbak is al sinds jaar en dag een topmerk als het om waterflessen gaat. Deze knalroze zie je in ieder geval niet snel over het hoofd.

3. Wie kent Mepal nu niet als het om broodtrommels en bekers voor school gaat. Maar zeg nu zelf, deze fles ziet er toch een stuk stoerder uit dan de drinkbekers (die al-tijd lekten) die wij vroeger meekregen of niet?

4. Deze bobble fles met z’n grappig vorm heeft een ingebouwd waterfilter dat chloor en andere organische bacteriën uit het kraanwater verwijdert. Ook deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

5. Sinds jaaaaaren de favoriete waterfles bij ons thuis: Doppers. Verkrijgbaar in talloze kleuren en onderling zijn de onderdelen te mixen voor een eigen combi.

6. En tot slot deze stylish verantwoorde fles in zachtroze. Een plaatje toch? Daar doe je je dochter die dol is op alles dat roze is vast een groot plezier mee.

Gebruik jij thuis ook herbruikbare waterflessen? En zo ja, welke van deze zes zou jij dan heel graag aan je collectie willen toevoegen? 

 

(Dit artikel bevat affiliate links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

2 Comments

Geef een antwoord