Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Vaderdag cadeaus voor de keukenprins

Vaderdag komt eraan: cadeautjes voor de keukenprins

Zondag 18 juni is het vaderdag en hoe verras jij hem dit jaar? Als jouw vader, net als de mijne vroeger, graag in de keuken of achter de BBQ staat is het natuurlijk wel zo leuk om een passend cadeautje te geven. Ik zocht zes vaderdag cadeaus bij elkaar voor de echte keukenprins. Kijk je mee? 

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd. In veel landen wordt het gevierd op de derde zondag in juni. Het feest komt voort uit de voorafgaande Moederdag. (Bron: Wikipedia)

Vaderdag cadeaus voor de keukenprins

Vaderdag cadeautjes voor de keukenprins:

1. Een stoere pastamachine zodat paps vanaf nu zelf de lekkerste pasta’s maakt en die ook nog eens mooi op het aanrecht staat. Ook een beetje eigenbelang natuurlijk dit cadeau…

2. Een visje van de BBQ is super lekker maar soms een heel gedoe want kwetsbaar bij het omdraaien. Deze viskorf lost dat op zodat je vader de lekkerste vis kan grillen.

3. Wil jij je vader (of man) eens écht verwennen dan is dit luxe leren schort van Witloft het perfecte cadeau voor de stoere keukenprins. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

4. Nog zo’n leuk cadeau voor de man die dol is op BBQ’en: een kiphouder! Vul de houder met een smaakmaker naar keuze (bier, wijn, kruiden etc.). De houder vangt het druipend vet op. Resultaat: knapperige korst vanbuiten, lekker mals vanbinnen.

5. Heeft vaders een complete kruidentuin aangelegd? Dan is een vijzel een welkom vaderdag cadeau. Hiermee maakt hij in een handomdraai lekkere pesto’s, tapenades en curry’s.

6. Mijn vader was vroeger in het weekend altijd in de weer met stoofvlees. Als jouw vader daar ook van houdt dan is een CrockPot een echte aanrader. Ik heb er zelf ook een en ik gebruik hem graag en regelmatig voor stoofpotjes, stoofperen, pulled pork, ezovoort.

 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie