Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Uzuma green slow juice: een mega vitamineshot

Uzuma green slow juice: een (mega) vitamineshot!

Heb je het er lekker van genomen op vakantie of ga je dat nog doen? Maar wil je daarna wel weer ‘back to normal’? Dan is een dagelijkse grote dosis groeten en fruit sowieso aan te bevelen. Alleen, haal jij wel de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid? Maak kennis met Uzuma, green slow juice in een flesje waarmee je direct je dagelijkse vitamineshot ruimschoots regelt. 

Zodra we weer thuis zijn na vakantie vinden de meesten van ons het toch wel weer fijn om het dagelijkse ritme op te pakken. Ik wel in ieder geval en mijn winkelwagentje na thuiskomst is daar getuige van (groenten en fruit overheersen). Maar soms is dat dagelijkse ritme van werk, school, kinderen, sporten, huishouden enzovoort gewoon lichtelijk hysterisch. Soms zo hysterisch dat een beetje fatsoenlijke maaltijden er wel eens bij inschieten. Jammer, want die zorgen er nu juist voor dat je die drukte van alledag kunt handelen en fit blijft. Uzuma biedt uitkomst.

Alle Uzuma green juices zijn los verkrijgbaar, maar nu kan je ook genieten van al je favoriete verse Uzuma sappen als onderdeel van één makkelijk pakket. Op dit moment bieden we vier verschillende en unieke green juice programma’s aan; deze zijn voor snel en gezond afvallen, op gewicht blijven, een fitte en gezonde levensstijl en een detox kuur. Elk van onze Uzuma green juice programma’s zijn specifiek op maat gemaakt om aan de verschillende behoeften en doelen van het moderne leven te voldoen. Om alles uit het leven te kunnen halen kunt u altijd rekenen op Uzuma voor uw dagelijkse dosis voedingsstoffen. (Bron: www.uzuma.nl)

Getest: Uzuma BREAK

De flesjes raw juice werden bezorgd in een speciale koeldoos met gelpacks, waardoor ze goed bevroren blijven. Handig want zo blijven ze zo vers mogelijk tot aan gebruik. Dus hup, gelijk weer de vriezer in en je kunt vooruit. Een dag in de koelkast en je kunt ze gebruiken. De sapjes zijn los verkrijgbaar maar ook als kuur. Zo is er een sapkuur Steady, Fit, Detox, Slim en Break. Die laatste werd bij Pukster afgeleverd, een doos vol sapjes in de volgende zes smaken:

1. Rise: wortel, sinaasappel, appel, ananas, citroen
2. Aura: appel, komkommer, selderij, spinazie, passievrucht, gember, limoen
3. Fuse: wortel, appel, selderij, komkommer, rode biet, limoen
4. Karma: appel, spinazie, boerenkool, broccoli, komkommer, banaan
5. Zen: appel, komkommer, boerenkool, venkel, spinazie, avocado, broccoli, limoen
6. Shine: wortel, sinaasappel, cantaloupe, mango

(Er is nog een smaak, vibe met selderij, rode biet, sinaasappel, wortel en basilicum)

De Uzuma BREAK sapkuur bestaat uit 6 verschillende Uzuma sappen, wat neerkomt op in totaal 14 juices voor een week! Hiermee voorzie je je lichaam eenvoudig en op een heerlijke manier van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Elke Uzuma slow juice in de Break box bevat het equivalent van minstens 1kg groente en fruit! We hebben Uzuma Break gecreëerd als aanvulling op je normale dieet. Je hoeft dus niet je levenswijze drastisch om te gooien. Beschouw elk sapje als vervanging van snacks die je overdag zou eten. Het enige wat je hoeft te doen? De sappen van de Uzuma Break sapkuur gekoeld bewaren en er iedere dag 2 drinken.(Bron: www.uzuma.nl)

Ik proefde ze niet alleen; de mannen en buren proefden gezellig mee. En dat smaken verschillen blijkt wel weer want de smaken die ik zo zo vond, vond de man dan weer wel lekker. Kortom, er is voor iedereen keuze genoeg. Mijn favorieten? De smaken Shine, Rise en Aura. Bovenal is het drinken van deze sapjes naar mijn idee vooral om je een extra boost te geven. En als je daarbij in je achterhoofd houdt dat er in zo’n flesje van slechts 240ml dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen als 1 kilo verse groente en fruit zit, dan neem je die soms wat eigenaardige smaak al snel voor lief.

Kort samengevat: de sappen van Uzuma zijn ideaal voor de ‘luie’ groente- en fruiteters onder ons. Of als boost na een verkoudheid bijvoorbeeld. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Je bestelt Uzuma hier >>

 

(Dit artikel bevat links naar een samenwerkingspartner)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

9 Comments

Geef een reactie