Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Pinspiratie speculaas recepten foto

Pinspiratie: 6x speculaas recepten

Zeg je herfst, dan zeg je vooral veel sfeervolle plaatjes in oranje en bruin tinten met kaarsjes, dekentjes, dikke truien, warme chocolademelk én de tijd voor schaamteloos veel speculaas snoepen. Omdat je nooit genoeg van dit lekker goedje kunt hebben, deel ik in dit blog wat pinspiratie met je in de vorm van speculaas recepten waarvan het water je in de mond loopt. Enjoy!

Uiteraard vind je hier op Pukster.nl ook de nodige (goddelijke) speculaasrecepten. Wat dacht je van speculaas crumble met amandelspijs en appel, crunchy speculaasmuffins of gevuld speculaas? Of ga je liever voor speculaasbrokken?

6x lekkere speculaas recepten

 

En, heb je ze alle zes gelijk gepind op een van je Pinterest-borden? Je vindt Pukster trouwens ook op Pinterest (mocht je dat nog niet ontdekt hebben). Nieuwsgierig? Neem een kijkje>>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord