Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Pinspiratie pompoen recepten foto

Pinspiratie: 6x pompoen recepten

Hoewel het nog volop zomer is, merk ik dat ik toch al lekker herfsterig aan het pinnen ben op Pinterest. En als je herfst zegt, dan zeg je vooral veel sfeervolle plaatjes in oranje en bruin tinten met kaarsjes, dekentjes, dikke truien, warme chocolademelk én natuurlijk ontbreken pompoenen niet. In dit blog deel ik wat pinspiratie met je in de vorm van pompoen recepten waarvan het water je in de mond loopt. Enjoy!

Ik deelde laatst trouwens ook 6x burrata recepten die ik pinde op Pinterest. Je leest het blog hier >>

6x pompoen recepten

 

En, heb je ze alle zes gelijk gepind op een van je Pinterest-borden? Je vindt Pukster trouwens ook op Pinterest (mocht je dat nog niet ontdekt hebben). Nieuwsgierig? Neem een kijkje>>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie