Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

pinspriatie: kerst drankjes foto

Pinspiratie: 6x lekkere kerst drankjes

Hoewel we het rond Kerstmis vaak over eten hebben, mogen lekkere kerst drankjes ook niet ontbreken toch?  Omdat je vast wel wat creatieve inspiratie kunt gebruiken, deel ik in dit blog wat pinspiratie met je in de vorm van kerstdrankjes waarvan het water je in de mond loopt. Enjoy!

Op zoek naar meer kerst-inspiratie? Uiteraard vind je hier op Pukster.nl ook de nodige recepten. Wat dacht je van appel-cranberry kerstbollen, appel cranberry compote, kerstkoekjes, mini stolletjes met amandelspijs, december granola met koekkruiden, stoofperen of spruitjes met appel, ui en spekreepjes.

6x lekkere kerst drankjes

En, heb je ze alle zes gelijk gepind op een van je Pinterest-borden? Je vindt Pukster trouwens ook op Pinterest (mocht je dat nog niet ontdekt hebben). Nieuwsgierig? Neem een kijkje>>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie