Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

online delicious. magazine foto

online delicious. academy: leren koken van de besten

Steeds meer mensen krijgen plezier in koken nu wel al zo’n tijd niet uit eten kunnen en extra veel thuis zijn. Hoe leuk is het dan om online kookworkshops bij te wonen? Dat dacht delicious. ook en dus kun je nu tijdens de delicious. masterclasses leren koken van de besten. Culinaire experts geven hun tips & tricks tijdens exclusieve online sessies onder leiding van de delicious. redactie. 

Je kunt uiteraard kiezen voor één workshop, alle workshops of iets daartussen. Ik zet hieronder even de verschillende workshops voor je onder elkaar. Je vindt ze uiteraard ook op de website van delicious. Kijk je mee?

De agenda van de online delicious. academy:

8 maart, 20.o0 uur: online academy ‘How to Hotpot’ met Bas

De hotpot is een razend populaire culinaire trend. Het is een leuke manier van uit eten gaan, maar ook geweldig om zelf te maken. Bas Robben is specialist in de Aziatische keuken en auteur van het boek Hotpot, met de lekkerste recepten uit uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam. Hij leert je in de masterclass alles over de hotpot, hoe je de speciale bouillon maakt en wat je er allemaal in kunt doen.

Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Bas!

Kosten: € 15,-

22 maart, 20.00 uur: online academy ‘Fermenteren, de basis’ met Simone 

Hot, happening maar ook oeroud: fermenteren. Gefermenteerde producten zijn gezond, duurzaam en – dat vinden wij het belangrijkste – heel lekker en leuk om zelf te maken. Simone van Thull maakt in haar Amsterdamse deli bietjes, bloemkool en wortel in en natuurlijk ook augurkjes en zuurkool. In deze masterclass leer je groenten fermenteren.

Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Simone!

Kosten: € 15,-

29 maart 20.00 uur: online academy ‘Vegan bakken’ met Dosia

Belangrijke basics van bakken zijn eieren en boter. Gebruik je liever plantaardige ingrediënten volg dan onze eigen bakkoningin Dosia Brewer. Zij schreef het boek Dosia Bakt Vegan en beheerst alle kneepjes van plantaardig bakken. In deze masterclass leert ze je vegan klassiekers bakken als New York style cheesecake, lemon-meringue pie en chocoladetaart.

Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, tips en tricks van Dosia!

Kosten: € 15,-

Wanneer je een ticket koopt, ontvang je een bevestiging met daarin een link naar Zoom. Kun je niet op het tijdstip van de workshop? Geen punt, je ontvangt een link waarmee je kunt terugkijken. Ik heb me in ieder geval opgegeven. Leuk!

 

(Bron: www.deliciousmagazine.nl)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie