Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Nieuwe producten gespot #4: Soof sparkling, siroop en yellow burgers
Soof sparkling, siroop en yellow burgers foto

Nieuwe producten gespot #4: Soof sparkling, siroop en yellow burgers

Regelmatig mag ik nieuwe producten uitproberen en het is weer tijd om het een en ander met je te delen. Dit keer gaat het om Soof sparkling, groene thee siroop en yellow burgers. Kijk je mee?

Soof frisdrank

Zoals ik net al zei, drink ik voornamelijk water en groene thee. Maar af en toe een blikje fris is ook wel lekker voor de afwisseling. Het pakketje met de drie nieuwe smaken ‘Soof sparkling’ waren dan ook een welkome verrassing. De paarse met zwarte bes, lavendel en appel deed denken aan een subtiele cassis. Erg lekker! De roze met appel, peer, roos en kardemom was niet mijn ding en dat komt door de roos; ik vind dat eigenlijk nooit lekker als het ergens in zit. Helaas ging de groene met appel, citroen en munt aan mijn neus voorbij doordat grote broer die archiveerde voor ik er erg in had. Wat de drankjes vooral verrassend maakt, zijn de smaakcombinaties én het feit dat het niet te zoet is. Aanrader!

De 100% natuurlijke siropen en frisdranken van Soof zijn gemaakt van fruit, groenten en kruiden. Niets anders. Lovely natural mix-ups die je (bruis)water smaak geven. Zo lekker kan simpel zijn. (Bron: soofdrinks.com)

Groene thee citrus siroop

In de zomer hebben wij meestal een kan water met schijfjes citrusfruit en/of munt in de koelkast staan. Ik drink sowieso eigenlijk voornamelijk water en groene thee. Laatst kreeg ik een pakketje van Van de Boom toegestuurd om de nieuwe Groene thee citrus siroop te proeven. Een scheutje van dit spul in de waterkan maakt het net even anders-dan-anders. Fijn voor de afwisseling.

Onze Van de Boom siropen bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen. Met één fles kun je 30 glazen heerlijke limonade bereiden! (Bron: van-de-boom.nl)

Yellow burgers

In de Foodybox zat een doosje Yellow Burgers van Cheese Rebelz: burgers gemaakt van niets meer dan kaas (72%), room, water, eiwitpoeder (kip) en een heel klein beetje zetmeel. Ik bakte ze in een paar minuten aan beide kanten goudbruin en samen met wat groene asperges was het smullen. Voor iedereen die van kaas houdt, is dit een goed alternatief als je een dagje geen vlees op je bord wil.

De burger van echte kaas, de burger die niet smelt, perfect voor in de pan en op de BBQ, super snelle bereiding zonder boter of olie, de ideale vleesvervanger, zonder paneer, voor de vegetariër en flexitariër, VLOG-gecertificeerd (GMO vrij), zonder kunstmatige toevoegingen, rijk aan eiwitten. (Bron: yellowburger.nl) 

Behalve nieuwe producten om te proeven, kreeg ik ook weer de nodige boeken toegestuurd: High Protein van Hannah Vreugdenhill, Het complete BBQ boek van Julius Jaspers en California Dreamin’ van Vivian Lui bijvoorbeeld. Binnenkort deel ik weer een paar favoriete nieuwe producten. Tot dan! 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord