Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Netflix tip: Otherhood

Netflix tip: Otherhood

Netflix en ik kunnen het goed vinden met elkaar. Niet elke dag, sterker nog soms niet eens elke week maar dat maakt niet uit. Netflix is er gewoon altijd en overal. Mijn favoriete Netflix-momenten combineren vaak met een dekentje, de bank en thee. Soms wissel ik de bank om voor mijn (mega comfortabele) bed. Wat ik dan kijk? Otherhood bijvoorbeeld!

Mocht je je afvragen waar je Helen, een van de hoofdrolspeelsters, toch van kent: Felicity Huffman speelde Lynette in de serie Desperate Houswives. In die serie vond ik haar altijd al een van de leukste karakters. In Otherhood doet ze het ook weer super leuk. Samen met nog twee moeders zijn ze elkaars beste vriendinnen en draait de film om het feit dat ze hun zoons moeten loslaten om verder te kunnen en zichzelf opnieuw te ontdekken.

Waar gaat Otherhood over?

Op moederdag voelen BFF’s Carol (Angela Bassett uit Black Panther), Gillian (Patricia Arquette uit Boyhood) en Helen (Felicity Huffman, die we dus kennen van Desperate Housewives) zich door hun kinderen in de steek gelaten. Ze laten het er niet bij zitten en besluiten wat spullen te pakken en naar New York te rijden. Daar wonen alle drie de, inmiddels volwassen, zoons van de vriendinnen en ze ‘verrassen’ ze met een onaangekondigd bezoekje. Uiteraard levert dit de nodige akward maar ook grappige en ontroerende momenten op.

Nieuwsgierig naar Otherhood? Check de trailer!

Ik vond het een heerlijke film. Ik kon me zowel in de moeders als in de kinderen verplaatsen en dat is precies wat deze film een aanrader maakt. Otherhood is gebaseerd op het boek ‘Whatever makes you happy’ van William Sutcliffe en je vindt de film hier op Netflix >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord