Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #4: een kookschort, sweatpants, domibo…
Friday Favorites #4

Friday Favorites #4: een kookschort, sweatpants, domibo…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen week met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het tijd voor friday favorites met onder andere een kookschort, sweatpants en domibo…

Friday Favorites #4: een kookschort, sweatpants, domibo...Friday favorites #4: choco prince

Typisch gevalletje jeugdsentiment. Vroeger kocht mijn moeder ze wel eens. Toen zaten ze nog gezellig in een netje en moest je een foliepapiertje openvouwen. Maar ook Choco Prince gaat met zijn tijd mee dus tegenwoordig zitten ze in een plastic zakje en daaromheen dan ook weer een plastic zakje. Maakt de smaak er niet minder om trouwens. Hoewel ze in mijn herinnering dikker waren vroeger. Anyway, hij was lekker hoor bij de thee!

Friday favorites #4: ornithogalum thyrsoides

De watte? Twee stuks zelfs! Nieuwe planten voor in de tuin. De viooltjes waren, hoewel ze het echt prachtig en lang hebben gedaan dit jaar, echt overleden. Dus werd het tijd om nieuwe planten te shoppen bij Intratuin. De broers waren mee en de missie was ‘blauw/paars/wit’. Dus de rode dahlia’s die grote broer zo mooi vond vielen af, ondanks dat ze prachtig waren. En de roze petunia’s mochten ook niet mee. Tot we deze grote planten met lange stelen witte bloemen zagen. Verkocht!

Friday favorites #4: domibo

Vorige week donderdag namen we op de afdeling (bij de bibliotheek) afscheid van twee collega’s en twee stagiaires. Tijd voor een domibo dus! Met bijna het volledige team ploften we om vijf uur op een terras in de stad neer, dronken we wat, kletsen we heel wat en lachten we vooral veel. Een deel van de collega’s ging uiteindelijk richting huis en met z’n achten besloten we nog wat te eten. Het werd Lou Streetfood op de grote markt en we aten (ik frietstoof met pulled pork), praatten en lachten nog meer. Om tot de conclusie te komen dat we gewoon een super leuk team hebben op afdeling Marketing & Innovatie waar alle types, karakters en leeftijden het moeiteloos gezellig hebben met elkaar. Top!

Friday favorites #4: sweatpants

Met het warme weer van de afgelopen tijd (en waarschijnlijk komende tijd) is het best een kunst om luchtig maar toch representatief naar kantoor te gaan. Zeker omdat ik niet van de rokjes en jurkjes ben. Jumpsuits zijn dan weer wel fijn. Maar deze sweatpants ook! Ik kocht ‘m bij Wekhamp en was blij verrast. Nadat ik er al een aantal had gepast en afgekeurd omdat het toch echt teveel joggingbroek naar mijn zin was, is deze van Tom Tailor top. Lekker stofje, comfortabel en toch netjes genoeg voor een werkdag op kantoor.

Friday favorites #4: kookschort

Deze leukerd plofte afgelopen week in de brievenbus. Een heus Pukster-kookschort! Handig ook want te vaak zit er dan toch weer een spat van het een of het ander op mijn kleding. Wil je er ook één? Je kunt je eigen gepersonaliseerde kookschort bestellen bij Bulbby. Ook een leuke webshop voor cadeautjes voor juf/meester!

Friday favorites #4: wassen en drogen

Het leed dat een kapotte wasmachine heet… Dat je op zondagochtend alle bedden afhaalt, de wasmachine aanzet en als hij klaar is denkt “waarom is de was nog zo nat…”. Omdat de wasmachine centrifugeren overbodig had verklaard dus. De ergernis! Anyway, het wasje mocht gelukkig bij de buuf centrifugeren terwijl ik ondertussen op Coolblue naar een nieuwe wasmachine zocht. Omdat de droger ook al een tijd ‘raar’ deed gelijk een set besteld (met korting, want set) en maandagmiddag kon ik de achterstand alweer wegwassen. Geniale service van Coolblue; snelle levering, oude apparaten worden meegenomen en de nieuwe gelijk geïnstalleerd. Daar word ik dus blij van.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

4 Comments

Geef een antwoord