Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Nieuwsgierig naar kickboksen & jumpen? Win een clinic!
kickboksen & jumpen ycat winactie

Nieuwsgierig naar kickboksen & jumpen? Win een clinic!

Ja je leest het goed kickboksen én jumpen in één les. Klinkt misschien als een vreemde combi maar geloof me: het is top en je wordt er lekker fit van. Ik begon eind vorig jaar voorzichtig met een lesje per week, maar inmiddels ga ik trouw twee keer per week. Ondanks de volle agenda maak ik er hoe dan ook tijd voor. Maar wat is het nu precies, zo’n combi-les kickboksen & jumpen. Lees snel verder!

Jaren geleden heb ik mijn rechter kruisband gescheurd. Dat is en blijft een zwakke plek waar ik bijvoorbeeld met hardlopen nog wel eens last van heb. Het fijne van sporten op de trampoline is dat er geen sprake is van impact op een harde ondergrond. En dat, lieve mensen, vindt mijn knie dus heel erg fijn. Nog geen enkele keer heb ik iets aan mijn knie gemerkt tijdens een les. Top!

Kickboksen & jumpen bij YCAT

Kickboksen spreekt redelijk voor zich toch? Bij YCAT (You Can Achieve This) hangen er aan de wand bokszakken waarop je je gedurende een half uur kunt uitleven op aanwijzing van de instructrice. Er wordt niet gespard dus je hoeft niet bang te zijn voor een blauw oog, bloedneus of andere gekkigheid. De andere helft van dat uur sta je op een van de Bellicon trampolines. De andere instructrice staat voor de groep en doet voor wat de bedoeling is. Dit uiteraard allemaal met een lekkere beat erbij.  Het ziet er soms ronduit lachwekkend uit maar jongens wat is het leuk. Tot nu toe is nog geen les hetzelfde geweest en merk ik dat ik langzaam maar zeker steeds sterker word. En weet je wat nu zo leuk is; ik mag een clinic weggeven van Esther, de eigenaresse van YCAT!

Win een clinic kickboksen & jumpen samen met je vriendin(nen)!

Altijd al eens kickboksen & jumpen willen proberen? Je kunt nu een clinic winnen!Esther geeft op zondag 2 juli een exclusieve clinic voor een klein gezelschap van 10 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Wat je daarvan kunt verwachten? Je wordt om 12.00 uur verwacht, in sportkleding, bij YCAT in Almere. Esther zal je vervolgens, met voldoende uitleg, kennis laten maken met het jumpen op de trampolines. Na een half uur ruil je de trampoline om voor bokshandschoenen (te leen bij YCAT). Voordat je aan de slag gaat legt Esther uit hoe je op een juiste manier slaat (en schopt) tegen de bokszak. Daarna is het knallen zodat je echt kunt ervaren wat zo’n combi-les voor je doet. Tot slot word je beloond voor je inspanningen met een lekkere smoothie die Esther vers voor je maakt en is er tijd om nog even gezellig na te praten. Je gaat naar huis met een voldaan gevoel én een cadeautje…

Hoe je kans maakt? Laat op Facebook bij de winactie in een reactie weten dat je wilt meedoen en tag je vriendin(nen) die je graag wilt meenemen. Like de Facebook-pagina’s van YCAT en Pukster en dan is het afwachten of je wint. Spannend!

Hoewel dat kickboksen en springen op de trampoline misschien eerst wat onwennig kan voelen, zit je er in no time helemaal in en ga je lekker los. De sfeer is lekker laagdrempelig bij YCAT. En na afloop met een voldaan gevoel naar huis! Heerlijk toch? Doe snel mee met de winactie en wie weet kun jij dan samen met je vriendin(nen) meedoen aan de clinic.

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord