Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

kerstservies

Kerstservies: 6x de leukste wannahaves

Dek jij de tafel met Kerst altijd met extra veel aandacht? En ga je dan voor een écht kerstservies of gebruik je het dagelijkse servies? Een mix kan natuurlijk ook heel leuk zijn. Met dat laatste in gedachten zocht ik de zes leukste wannahaves van dit jaar bij elkaar.

Behalve zelf kopen kun je leuke uitbreidingen voor je kerstservies natuurlijk ook op je wishlist zetten. Wie weet vind je dan wel een aantal van die leuke items onder de kerstboom…

Ga jij voor een kerstservies?

1. Xenos heeft dit jaar een super leuk kerstservies in verschillende varianten. Ik vind dit bord met sterretjes leuk. Simpel en toch feestelijk. En er zijn ook mokken van.

2. Te leuke mok voor het kerstontbijt! Zeker als er iemand aan tafel zit die het allemaal niet zo heeft met het hele kerstgedoe en/of een ochtendhumeur heeft.

3. Bij Hema wordt ik standaard hebberig, jij ook? Deze waterglazen met sterretjes passen perfect bij de borden van Xenos en maken je kersttafel dus helemaal af. Ze zijn ook op een voetje verkrijgbaar.

4. Voor de Blond-fans is er natuurlijk ook voldoende verkrijgbaar om de tafel in kerstsfeer te dekken. Dit bord bijvoorbeeld. Super leuk om hapjes op te serveren toch? Verkrijgbaar in verschillende afbeeldingen.

5. Thuiskomen na een lekkere bos- of strandwandeling tijdens Kerst en dan bij de open haard met z’n allen aan de warme chocolademelk. Met deze jars maak je het extra kersterig.

6. Om in de sterretjes-sfeer te blijven: deze kleine bordjes zijn leuk om een klein hapje op te serveren. Of om een lekkere bonbon bij de thee, of voor je gebruikte theezakje, of… mogelijkheden genoeg.

En, zitten er leuke wannahaves bij om jouw kerstservies mee uit te breiden? Of heb je nu hét kerstcadeautje voor je schoonmoeder of zus gevonden? Ik ben benieuwd!

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie