Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

kerst commercials 2018

De kerst commercials van de supermarkten in 2018

De dag na pakjesavond is het moment waarop de supermarkten in Nederland hun kerst commercials de wereld in sturen. Eerder zag je waarschijnlijk al wel de commercials uit Engeland en de VS voorbij komen. Ben jij net als ik ook altijd nieuwsgierig welke draai ze er nu weer aan gegeven hebben? Ik zet er, net als vorig jaar, een aantal op een rijtje. Kijk en geniet je mee? 

Kerst commercial PLUS: ontroerend…

Kerst commercial Jumbo: ik vind ‘m leuk!

 

Kerst commercial Albert Heijn: omdat het december is!

Welke kerst commercial van de Nederlandse supermarkten is jouw favoriet? Ik vind die van Jumbo het leukst. Word je vrolijk van. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie