Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Omdat hij zo leuk is: de kerst commercial van John Lewis
john lewis 2017

Omdat hij zo leuk is: de kerst commercial van John Lewis

Britse warenhuisketens John Lewis levert ieder jaar weer de mooiste kerstreclames die gegarandeerd staat voor veel likes en shares op social media. En ook de commercial van dit jaar is weer te schattig. Kun jij het droog houden?

Herinner je de geweldige trampoline-springende boxer van vorig jaar nog? Dit jaar gaat de commercial over de 7-jarige Joe die maar niet kan slapen door het gesnurk van Moz, het monster onder zijn bed. Totdat Moz op een avond een scheet laat en ze daar samen om moeten giechelen. Joe en Moz worden dikke vrienden en halen ze hele nachten door.  Uiteindelijk valt Joe, oververmoeid van al dat gefeest in slaap en brengt Moz hem naar bed. Onder de kerstboom ligt een rommelig ingepakt cadeautje te wachten voor Joe, wat zal het zijn…

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie