Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday favorites #3: thee, hemd voor hem, choco frostick…
Friday Favorites #3

Friday favorites #3: thee, hemd voor hem, choco frostick…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen week met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het tijd voor friday favorites met onder andere verse groenten uit de tuin, leuke post van Hemd voor Hem en de choco frostick…

hemd voor hem: mouwlengte 7 en strijkvrije overhemdenFriday favorites #3: tights

Ja alweer nieuwe tights ja. Want waar gesport wordt, wordt veel sportkleding gedragen. En hé, je wil wel iets te kiezen hebben natuurlijk in plaats van iedere week dezelfde setjes. Dus bestelde ik, sucker voor leuke printjes en korting die ik ben, pas geleden weer nieuwe tights. Klein dingetje: het is nu te warm voor lange tights dus hij gaat netjes gewassen de kast in voorlopig.

Friday favorites #3: Qbeauty

Het toeval wilde dat mijn ad hoc opgenomen snipperdag van afgelopen donderdag samenviel met een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Prima combi. Iedere 6-8 weken ga ik langs bij Qbeauty voor een behandeling. Mijn huid knapt er altijd duidelijk van op, de wenkbrauwen zijn weer even nauwkeurig bijgewerkt en met de nodige Babor-producten die ik meeneem, kan ik er dan weer even tegen. Mocht je nooit naar de schoonheidsspecialiste gaan; ik kan het je aanbevelen om daar, net als een afspraak bij de kapper, geregeld tijd voor te maken.

Friday favorites #3: een hemd voor hem

Begin juni was ik bij het Blogger by Nature event in Soest. Hemd voor Hem was daar ook aanwezig, met een geweldige goodybox voor iedereen, op zoek naar leuke samenwerkingen met bloggers. Ik zag niet direct een aanleiding (want foodblog) maar informeerde wel voor de (lange) man of ze ook een goed assortiment overhemden in mouwlengte 7 hadden. Het antwoord: jazeker! En zo geschiedde; ik liet mijn visitekaartje achter en ontving deze week dit mooie overhemd. Spierwit, licht getailleerd en strijkvrij: een blije man!

Wij zijn niet alleen de specialist in strijkvrije overhemden, wij hebben ook nog een enorme collectie overhemden met extra mouwlengte, de zogenaamde mouwlengte 7. De mouwen van deze overhemden zijn 5 cm langer dan bij de standaard lengte en ook de totale lengte van het shirt is iets langer. Want laten we nou eerlijk zijn, Nederland loopt vol met lange mannen, dat is alleen al duidelijk al wij naar onze eigen medewerkers kijken. De tijd dat de extra lange mouwen overhemden alleen in het wit en lichtblauw te koop waren is gelukkig voorbij en wij kopen echt alle modellen met mouwlengte 7 in die wij leuk vinden en waarvan wij denken dat u ze leuk vind. Gelukkig wordt het aanbod steeds groter want ook de lange mannen hebben HemdVoorHem.nl. gevonden om hun overhemden met extra mouwlengte te bestellen. (Bron: www.HemdVoorHem.nl)

Friday favorites #3: nieuwe theetjes

Afgelopen woensdag ging ik voor de laatste keer een tasje met producten ophalen bij Ekoplaza voor de 5x LKKRDR challenge. Maar niet voordat ik langs de koffie- en theespeciaalzaak in de stad was geweest. Je kunt je voorstellen dat thee er hier thuis vlot doorheen gaat, aangezien ik eigenlijk vooral water en thee drink. Tijd om de voorraad bij te vullen met: white angel tea, citroentje sencha en groene appel thee van Bij Drewes. Als je in de buurt bent zou ik zeker een bezoekje brengen. Je kunt er ook lunchen of gewoon een kop koffie of thee drinken. Mooie stop tijdens het shoppen 😉

Friday favorites #3: groenten

Onverwacht bezoek van vriendjes is altijd leuk maar nóg leuker als ze twee tassen vol groenten meenemen. Kraakverse groenten uit eigen tuin in dit geval: komkommers, een mega grote courgette, peterselie en een paar kilo snijbonen. We kunnen weer even vooruit. Een deel ligt in de groentela en een deel geblancheerd in de vriezer. En dat allemaal omdat ze ‘oppassen’ op de tuin, zolang de ouders op vakantie zijn. Precies op het moment dat alles soort van ontploft en geoogst moet worden. Ik hou ervan!

Friday favorites #3: coco frostick

Och jongens wat een vondst! Het lijkt op een Magnum maar is eigenlijk een coco frostick van Abbot Kinney’s. Een plantaardige versie van de Magnum die dus heel goed is gelukt. En waar mijn buik geen issues mee heeft, nog fijner.

Abbot Kinney’s nieuwe Coco Frostick is een nieuwerwetse versie van een ouderwets lekker chocolade-ijsje. Het is zoet en koel kokos ijs in een laag dubbeldikke pure chocolade, maar dan wel lactosevrij, soja vrij, volledig plantaardig en zonder onnodige toevoegingen. De Coco Frostick is gemaakt van frozen yoghurt van kokosmelk, Fair Trade chocolade en bio rietsuiker en rijststroop. Dat is zeker net zo lekker als de klassieker, maar beter voor jou, het milieu en de planeet. (Bron: www.abbotkinneys.com)

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie