Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Leuks van Hema voor de keuken

Leuks van Hema voor de keuken

Ben jij ook Hema-fan? Ik wel. Als klein meisje kwam ik er al regelmatig met mijn moeder want ook zij was Hema-fan. Op de een of andere manier kom je ook standaard met meer de winkel uit dan je van plan was te kopen. Iedere keer weer. Afgelopen weekend was ik er weer om glazen te halen. Opvallend hoeveel leuks Hema voor de keuken heeft dus ik heb weer een wishlist…

Mocht je trouwens nog totaal geen idee hebben wat je voor Moederdag gaat kopen, gewoon even de Hema doorlopen en je vindt vast en zeker een passend cadeau voor je moeder. Als ik even geen inspiratie heb voor een cadeautje doe ik vaak ook zo’n rondje en ineens weet ik het dan. Nog een voordeel van Hema: alles is goed betaalbaar. Kijk je mee wat ik afgelopen weekend voor leuks voor de keuken tegenkwam?

Leuks van Hema voor de keuken

Te veel leuks voor de keuken bij Hema

1. Hoewel ik alleen voor glazen ging, nam ik dus ook twee van deze mokken mee voor de thee. En die bevallen zo goed dat ik er nog meer wil. Behalve in wit zijn ze er ook in andere kleuren zoals grijs en zacht roze.

2. Dat ik graag en vaak bak is geen geheim. En dan heb je dus nooit genoeg leuke muffinvormpjes… Deze zwart/witte zag ik maar vergat ik dus uiteindelijk mee te nemen.

3. Theedoeken kun je ook nooit genoeg hebben vind ik. Er sneuvelt er nog wel eens 1 omdat er vlekken inzitten die er niet meer uitgaan bijvoorbeeld. Deze groene theedoek past perfect bij de KitchenAid die in de keuken staat.

4. Snijplankje meer of minder kan ook geen kwaad toch? Altijd handig om lekkere hapjes op te presenteren als er visite is of als onderzetter voor een hete schaal.

5. Aangezien ik regelmatig bak en ook regelmatig baksels weggeef is het des te leuker om verse muffins in zo’n leuke muffin-doos te doen.

6. Op de eettafel ligt nu ook al een stapeltje onderzetters van kurk met zwarte print. Die ligger er alleen alweer een tijdje en beginnen op te raken. Tijd voor vervanging!

Je snapt wel dat dit wensenlijstje soort van oneindig is hè… Er gaat wat vanaf (omdat ik het kocht of kreeg) en er komt weer nieuw leuks bij omdat ik dat tegenkwam. Herkenbaar? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord