Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Gezocht: gastbloggers

Gezocht: gastbloggers

Ben jij dol op koken, bakken, sporten én schrijf je lekker vlot? Dan ben je van harte welkom om als gastblogger voor Pukster te schrijven!

Bijvoorbeeld over je favoriete familierecept, sport tips & tricks, dat ene geweldige kookboek dat je net hebt gelezen of dat leuke food festival waar je bent geweest. Als het maar past bij Pukster. Je tekst, van minimaal 300 woorden, mag je bij mij aanleveren samen met een mooie eigen foto op groot formaat, die ik mag gebruiken bij je artikel. Eenmalig een blog schrijven of vaker; kan allebei.

What’s in it for the gastblogger?

Behalve fijn lekker veel schrijfuren maken, zorg je daarmee gelijk ook voor meer verkeer naar je eigen blog en social media kanalen. Want behalve dat ik je blog(s) hier publiceer, deel ik deze ook via Facebook, Instagram en Pinterest. Waar mogelijk tag ik je natuurlijk. En als jij nou hetzelfde doet via jouw kanalen, dan hebben we er allebei plezier van: win-win!

Interesse?

Stuur me dan een mailtje waarin je kort vertelt wie je bent, waarom je gastblogger voor Pukster wil zijn en waarover je graag schrijft. Vermeld gelijk ook je Instagram-account en website (als je die hebt). Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te laten weten of we een match zijn.

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie