Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Heb je de gepersonaliseerde illustratie op Pukster.nl al gezien?
Gepersonaliseerde illustratie foto

Heb je de gepersonaliseerde illustratie op Pukster.nl al gezien?

Al tijden trof je bovenaan de website alleen een carrousel met uitgelichte recepten. Op zich niets mis mee maar soms wil je eens iets anders. Toen collega Miriam haar vernieuwde blog liet zien, was ik op slag weg van de gepersonaliseerde illustratie die ze had laten maken. “Ok, nu wil ik er ook een!”, was dan ook mijn reactie. En zo wil het dat er nu bovenaan mijn website ook een heuse Pukster-illustratie pronkt. 

Anouk van Another View was niet geheel onbekend. Ze was ook een van de partners bij het Young Adult Event bij de bibliotheek waar ik werk. Sterker nog, ik heb haar komst destijds gepromoot via de social media kanalen van de bieb. Anyway, ik had er nog geen gezicht bij tot voor kort. Maar nu wel! Anouk maakte namelijk die toffe gepersonaliseerde illustratie.

De gepersonaliseerde illustratie: zo kwam het tot stand

Uiteraard start het met het heen-en-weer mailen over tarieven en andere details. Toen we dat punt voorbij waren inventariseerde Anouk kenmerken die bij Pukster en vooral bij mij horen. Dat verklaart eigenlijk ieder detail uit de illustratie: de KitchenAid als bakbuddy, een kop thee in mijn hand, de Fitbit om mijn pols, de iPhone en bril op tafel, de MacBook, de bokshandschoenen en dumbbells, de boeken en de boekenkast uit ons thuiskantoor. Alles klopt maar daar gingen wat stappen aan vooraf. Als eerste kreeg ik een potloodschets met de eerste uitwerking van het idee dat Anouk in haar hoofd had. Ik ga mijn input aan haar door en al snel kwam de eerste proef in kleur mijn kant op. Na nog twee keer heen-en-weer met wat kleine aanpassingen was het zover: de gepersonaliseerde Pukster-Illustratie was klaar! Ik vind ‘m echt super leuk, wat jij?

Winactie!

winactie Another ViewOmdat ik zo enthousiast ben over de kunsten van Anouk, vroeg ik haar of we niet een leuke samenwerking konden doen. Uiteraard kon dat en wel in de vorm van een pakketje met wannahaves waar je instant vrolijk van wordt als het wordt bezorgd. Check dus snel de winactie op Instagram en wie weet win jij dit pakket met een toffe mok, kaarten, posters, stickers en een te leuke pin.

Doe je mee met de winactie? En laat je ook weten wat je van de illustratie vindt? Ik ben benieuwd!

 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie