Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #16: happy Valentine’s day! (+ winactie)

Friday Favorites #16: happy Valentine’s day! (+ winactie)

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen tijd met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het tijd voor een Valentijns-editie van friday favorites met onder andere chocola, bloemen én een winactie!

friday favorites #16 happy valentines day

FF #16: voor de Valentijn met een liefde voor bloemen

Bloemen zijn altijd goed en zeker in deze sombere winterperiode brengen ze wat kleur in huis. Je Valentijn verrassen met bloemen is dan ook een prima idee. Via Bloomon kun je een heus bloemen-abonnement afsluiten zodat er iedere week, om de week of elke maand een vers boeket wordt bezorgd. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om eenmalig een mooie bos bloemen te laten bezorgen bij je lief.

FF #16: voor de sportieve Valentijn

Mocht jouw Valentijn nu net toe zijn aan een (nieuw) sporthorloge dan kan ik je de Fitbit Charge 3 van harte aanbevelen. Ik draag ‘m in ieder geval met veel plezier en hij bevalt eigenlijk nog beter dan de Fitbit Alta HR die ik hiervoor had. Wil je het nog leuker maken? Bestel dan gelijk nog een extra bandje in een leuk kleurtje zodat het horloge matcht met iedere outfit.

FF #16: voor de fashionable Valentijn + winactie!

Hemd voor Hem heeft een geniaal overhemd om je valentijn mee te verrassen. Een strijkvrij hagelwit overhemd (mooi strak getailleerd) met een geborduurde rode lippenstift kus in de kraag. En weet je wat nog leuker is: ik mag zo’n overhemd ter waarde van € 69,96 weggeven! Dus wil jij jouw liefde (of vader, broer, beste vriend enzovoort) verrassen met dit toffe hemd, en draagt hij maat 39/40 (M), laat dat dan in een reactie hieronder of op Facebook weten. Op 1 februari kies ik de winnaar.

FF #16: voor de chocoholic

De liefde van de man/vrouw gaat ten slotte door de maag dus zit je met chocolade altijd goed. Zeker als je eens goed uitpakt en met iets bijzonders voor de dag komt. Als je voor chocolade van Chocstar kiest komt dat zeker goed. Want zeg nu zelf; dit schreeuwt toch Valentijnsdag?

FF #16: voor de boekenworm

Is jouw lief een echte boekenworm in hart en nieren? Dan is dit hét Valentijnscadeau waarmee je hem/haar blij gaat maken. In deze tote bag gaan met gemak de nieuwe aanwinsten uit de boekwinkel of boeken uit de bibliotheek. Nog leuker als je er al vast een nieuw boek instopt natuurlijk…

FF #16: voor de kookgrage Valentijn

Voor de kookgrage Valentijn koop je natuurlijk een kookboek. Bijvoorbeeld het nieuwe boek van Ottolenghi met de titel ‘Simpel’. Niet alleen staat het vol met heerlijke, eenvoudige, gerechten maar het boek is ook een plaatje om te zien. Het krijgt vast en zeker een mooi plekje in de keuken.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

17 Comments

Geef een antwoord