Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday favorites #40 all colour foundation

Friday Favorites #40: in de badkamer

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je in deze nieuwe ‘Friday Favorites‘. Dit keer met spullen in de badkamer. Van een geniale concealer tot een vergrotende spiegel… Kijk je mee?

Friday Favorites #40: in de badkamer

FF #40: planten
Sinds wij in dit huis wonen en de badkamer een heerlijk groot raam heeft, hebben planten ook een plek in de badkamer. Ze geven lekker veel sfeer en ik hou van planten. Je vindt ze door het hele huis en ze wisselen ook nog wel eens onderling van plek.

FF #40: supersize handdoeken
In onze badkamer zit ook een sauna en dat betekent dat we een mand met supersize handdoeken in de badkamer hebben staan. Daar wikkel je jezelf heerlijk in na een rondje sauna om buiten af te koelen. Deze shopte ik een tijd geleden bij de Action. Ik houd van witte handdoeken en je zult dan ook niet snel een andere kleur tegenkomen in onze badkamer. De broers hebben wel gekleurde handdoeken; handig om te weten van wie welke handdoek is.

FF #40: handcrème
Zeker in de winter gaat er geen dag voorbij zonder dat ik mijn handen insmeer met handcrème. Ideaal vind ik flesjes met een doseerpompje. Ik heb standaard een flesje op de wastafel staan en ik rond mijn avondritueel altijd af met handcrème voor ik in bed stap. Kan het de hele nacht zijn werk doen en heb je overdag geen last van vettige handen.

FF #40: vergrootspiegel
Hoewel we een enorme spiegel hebben in de badkamer, is het gewoon handig om soms even met een vergrootspiegel aan de slag te gaan. Zeker als je de veertig gepasseerd bent en je ogen het niet meer doen zoals ze het vroeger deden haha. Deze spiegel heeft dan ook een vaste plek in onze badkamer. Met een vergrotende kant en een gewone kant én met verlichting.

FF #40: foundation
Beauty producten ontbreken uiteraard niet in de badkamer. Als iets een lifesaver kan zijn na een brakke nacht of bij vlekjes en puistjes, is het wel foundation (of concealer). Ik gebruik zelden foundation maar soms heb je van die dagen… Deze all colour foundation past zich aan je huidskleur aan. Handig want de juiste kleur vinden, kan nog wel eens een dingetje zijn. Geen idee wat foundation precies doet? Je leest het hier >>

FF #40: tweezerman
Ken je dat geklooi met een pincet dat net niet doet wat je wil dat het doet? Geloof me, een Tweezerman is top. Wij hebben er een aantal ondertussen en er gaat er ook altijd een mee op vakantie. Bonus: ze zijn er ook in allerlei leuke printjes!

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie