Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday favorites #37 winters comfort 3x

Friday Favorites #37: winters comfort

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je. We hebben net een week écht winters weer achter de rug en temperatuur is inmiddels alweer omhoog gekropen. Dat wil niet zeggen dat de winter voorbij is… Tijd voor winters comfort! Ik zocht een paar favorieten uit die voor mij de winterse dagen net even wat comfortabeler maken. Kijk je mee?

Friday Favorites #37: winters comfort

Friday Favorites #37 winters comfort 6x

FF #37: Sorel laarzen
Deze Sorel laarzen heb ik inmiddels al weer wat jaartjes in de kast staan. Ze gaan altijd mee op wintersport maar ook tijdens de winterse dagen hier, trek ik ze weer uit de kast. Gegarandeerd warme voeten tot -20! Kortom, een aanschaf waar je jarenlang plezier van hebt.

FF #37: Salomon Speedcross
Nog meer fijne stappers. Een paar jaar geleden kocht ik tijdens een zomervakantie in Oostenrijk een paar Salomon Speedcross. Als alternatief voor die lompe bergschoenen. Wat een top aankoop was dat! Zoveel plezier van van deze schoenen gehad. Tijdens bergwandelingen, hardlopen in de sneeuw of gewoon door blubberige paadjes wandelen. Geen probleem voor deze schoenen en ze zitten echt fantastisch. Ik heb ze knal turquoise maar ga voor het volgende paar voor iets neutraler.

FF #37: Soxs
Ben je net als ik, niet zo van de pantoffels, dan zijn Soxx echt een aanrader. Zitten heerlijk warm en ik heb ze in de winter dan ook standaard aan mijn voeten zodra ik thuis ben.

FF #37: Plaid
Wat doe je als je verkleumd van buiten thuiskomt? Binnen opwarmen met een grote pot thee en onder een dekentje op de bank. In de winter is zo’n extra fluffy dekentje echt heerlijk comfortabel.

FF #37: Handschoenen
Handschoenen zijn een must bij koud weer. Zeker als je op de fiets zit. Ik heb dan ook altijd een paar in de fietstas zodat ik nooit misgrijp. En dan zijn dunne handschoenen met een windstopper mijn favoriet. Door de windstopper hoeven ze ook niet zo dik te zijn.

FF #37: Oorwarmers
Oorwarmers? Really? Jazeker! Als je lang haar hebt, ziet niemand deze en je hebt heerlijk warme oren. Beter dan zo’n jeukende muts vind ik.

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord