Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday Favorites #36_ wishlist voor kerst foto

Friday Favorites #36: wishlist voor kerst

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites, dit keer met leuks voor je wishlist voor kerst. Kijk je mee?

Friday Favorites #36: wishlist voor kerst

Friday Fåavorites #36_ wishlist voor kerst 6x

FF #36: Urtekram
Ik kreeg een paar weken geleden een setje van de nieuwe organische lijn van Urtekram toegestuurd: Spicy Orange Blossom. Inmiddels zijn de handzeep en handcrème in gebruik en het is echt een heerlijke geur, zeker voor deze tijd van het jaar. De douchegel en bodylotion neem ik binnenkort in gebruik. Behalve deze lijn is er ook een met de naam ‘Soothing Lavender’ en een met de naam ‘Wild Lemongrass’. Leuk voor onder de kerstboom!

FF #36: Qwixx
Hoewel we hier thuis echt een vrij grote verzameling bordspellen hebben, is het altijd leuk om af en toe iets nieuws uit te proberen. Zeker omdat kleine broer dol is op bordspellen en waar sommige spellen echt tijd vreten, lijkt dit een spel te zijn dat vrij vlot verloopt.

FF #36: tafelklem
In ons vorige huis hadden we in de tuin al een tafelklem op de tuintafel. Daar hingen wat solar-lampjes aan en dat maakte er een gezellig geheel van. Inmiddels is de tafelklem ook binnen te vinden, zeker met de feestdagen. Zo’n tafelklem is ten slotte super geschikt om te versieren met mooie ornamenten, groen, lampjes en wat je verder kunt bedenken. Ik shopte dus een tafelklem bij Kwantum en inmiddels heeft deze een plekje in de hal.

FF #36: kerstster Hema
Hoe tof is deze kerstster! Inmiddels hangt hij hier voor het raam, net als de andere versie en ook nog een groene uitvoering. Eigenlijk zou ik er nog wel meer willen maar ok, er zijn nog meer kerstdecoraties op de wereld en afwisseling is ook leuk.

FF #36: geurkaars Rituals
Rituals is sowieso áltijd goed maar ik geloof toch dat Happy Budha mijn favo ritueel is. Tijd om weer eens zo’n fijne geurkaars een plekje in huis te geven en het hele huis lekker te laten ruiken. Wat is jouw favoriete ‘ritual’?

FF #36: gietijzeren pannen
Ik wil dus heel graag een zwarte gietijzeren pannen, ook wel ‘skillets’ genoemd. Om grilled cheese of crostini’s mee te maken of om asperges in te grillen enzovoort. En in de zomer kan die pan ook net zo makkelijk op de buitenkeuken zijn ding doen. s’Mores bijvoorbeeld of een lekker stoofpotje. Dat dus. Ikea heeft een mooi serie zo te zien.

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord