Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #35: een dressoir, leren onderzetters, een boekentip…
Friday Favorites #35 3x

Friday Favorites #35: een dressoir, leren onderzetters, een boekentip…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites, dit keer met onder andere een nieuw dressoir, leren onderzetters en een boekentip. Kijk je mee?

Friday Favorites #35: een nieuw dressoir, leren onderzetters, een boekentip…

FF #35: de kleine gids voor grote planten

de kleine gids voor grote planten
Ik kreeg laatst dit boekje van Emma Sibley toegestuurd; een aanrader voor iedere plantenliefhebber of wanneer je de wens hebt dat te worden. Je vindt meer dan 45 van de meest populaire grote kamerplanten terug in dit boek. Emma geeft je deskundig advies over de beste zorg in het algemeen voor kamerplanten maar ook per plant specifiek. Leuk voor jezelf maar zeker ook als cadeautje. Onder de kerstboom misschien?

FF #35: Soxs

soxsIk draag binnenshuis het liefst Soxs. Ik heb ook wel fijne sloffen van het merk Glerups, maar nu we vloerverwarming hebben zijn deze sokken favoriet. Ze zitten heerlijk comfortabel en ik heb dan ook meerdere paren. Laatst bestelde ik weer een nieuw paar, dit keer een donkere variant. Aanrader! Een ook hiervoor geldt: leuk voor jezelf maar ook voor onder de kerstboom straks. Ze zijn er voor dames, heren en kinderen en in verschillende lengtes.

FF #35: leren 0nderzetters

leren onderzetters TassierSoms komen er dingen voorbij op Instagram en word je gelijk hebberig, oftewel ook ik word regelmatig door anderen ‘geïnfluenceerd’. Dat gebeurde me laatst met deze stoere leren onderzetters van Tassier. Ik bestelde gelijk een set en ze liggen nu te shinen op de eettafel. Ze zijn er in verschillende kleuren en prints. Ik waarschuw je vast; er is nog veel meer leuks in de webshop van Tessa te vinden waar je hebberig van wordt…

FF #35: dressoir van zwart staal

dressoir Urban Giga MeubelIn de nieuwe keuken hadden we zolang een sidetable uit het oude huis neergezet voor extra ruimte. De KitchenAid staat er bijvoorbeeld op, fruit, planken, azijn; je kent het wel. Langzaam maar zeker switchen we van stijl en dus kwam er vorige week (ein-de-lijk) een nieuw dressoir binnen van zwart staal. Heel blij mee! We kochten ‘m bij Giga Meubel in Soest. Ze hebben echt heel veel toffe meubels en accessoires, maar houdt rekening met een aardige levertijd.

FF #35: sierkussen

sierkussen AlmeerPlantBinnenkort wordt eindelijk de nieuwe bank geleverd en in de tijd die zat tussen bestellen en leveren, heb ik alvast een voorschotje genomen op het aankleden door af en toe nieuwe sierkussens te shoppen. Dit fraaie exemplaar kwam ik tegen bij AlmeerPlant, een groot tuincentrum hier in Almere. Dat is trouwens sowieso een aanrader als je van planten, mooie accessoires en natuurlijk heerlijk uitbundige kerstshows houdt.

FF #35: Happy Socks

happy socks geschenkdoosVorige week kwam er verrassingspost van Hemd voor Hem voor de twee grootste mannen hier in huis: een geschenkdoos met vier paar Happy Socks. En het wordt inmiddels een beetje een dooddoener, maar hoe leuk is het om zo’n doosje straks onder de kerstboom te leggen?! Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en maten.

 

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord